WOMEN'S GUIDE

Τα διατροφικά tips της Σπυροπούλου είναι απλά, σωστά και εύκολα

Τέτοια εποχή, πολλές αποφασίζουν να κάνουν... δίαιτα, για να χάσουν τα κιλά των εορτών και να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται μέσα στη νέα χρονιά και η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πέρυσι όχι μόνο απέδειξε πως μπορεί να χάσει πολλά κιλά και να γίνει fit, αλλά και να διατηρήσει σε καλά επίπεδα το σωματικό βάρος της.

Μάλιστα η... Queen Dina παραμένει fit μολονότι εδώ και μήνες παρουσιάζει τη δημοφιλή εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται που βλέπουμε καθημερινά στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και σε αυτή τη βλέπουμε να δοκιμάζει ουκ ολίγα εδέσματα σε κάθε επεισόδιο! Πώς τα καταφέρνει;


Η ίδια, σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει μιλώντας και για την απώλεια κιλών της, αν και λέει πως δεν δίνει συμβουλές στην ουσία μας δίνει απλά διατροφικά tips και εξηγεί πως πήγε σε ειδικό μόνο όταν μετά από μεγάλη απώλεια κιλών δεν μπορούσε να χάσει λίγα ακόμη κιλά και ζήτησε βοήθεια για να πετύχει τον στόχο της.


Δείτε τί είχε πει πριν λίγο καιρό μιλώντας στο περιοδικό Τύπος TV.

Μιλώντας για πειθαρχία, πρόσφατα είδα στο Instagram ότι έφτασες τα 59 κιλά. Πώς γίνεται αυτό ενώ δοκιμάζεις συνεχώς πιάτα στην εκπομπή;

Κάνω τη δίαιτα του «Κάτι ξαναψήνεται». Εχω να πω ότι τρώω περισσότερο από όλους στα γυρίσματα και οι περισσότεροι συνεργάτες είναι άντρες. Τρώω όμως ποιοτικά, ο μεταβολισμός μου έχει αλλάξει.

Τι θα συμβούλευες τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά;

Συμβουλές δεν δίνω, αγάπησα όμως τον εαυτό μου και το σώμα μου, κατάφερα να αδυνατίσω χωρίς να κάνω ακρότητες, χωρίς να παίρνω συμπληρώματα. Ενα κακό γεύμα δεν θα σε παχύνει ούτε ένα καλό θα σε αδυνατίσει. Εχω φτάσει τον εαυτό μου σε ένα καλό σημείο και χαίρομαι.

Πήγες σε ειδικό;

Μόνη μου το έκανα πράξη και στους έξι μήνες -που δεν μπορούσα να το πάω ένα βήμα παρακάτω-, πήγα σε διατροφολόγο. Με έβαλε σε ένα πρόγραμμα που μπορώ να ακολουθώ. Ηθελα ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τη δουλειά μου και μου το έχει κάνει έτσι ώστε να να με βολεύει. Ξηροί καρποί, φρούτα, αβγά βραστά, πράγματα που όλοι μπορούμε να έχουμε, δεν λείπουν από την τσάντα μου. Τρώω πιο ποιοτικά πράγματα, όχι πίτσες και μακαρόνια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!