VIRAL

H Adele με δάκρυα στα μάτια έκανε μια ανακοίνωση με ένα νέο βίντεο

Απαρηγόρητη εμφανίζεται σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η ποπ σταρ Adele, καθώς η Βρετανίδα τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ανακοινώσει κάτι, που ήθελε να αποφύγει πάση θυσία.

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανέστατα απογοητευμένη, η Adele ανακοίνωσε πως αναγκάζεται να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο The Colosseum» στο ξενοδοχείο Caesars Palace του Λας Βέγκας.


Η σταρ, είχε προαναγγείλει αυτό το σόου εδώ και μήνες (από τον περασμένο Νοέμβριο) και τα live που είχε προγραμματίσει να κάνει κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και τον Απρίλιο (συνολικά 24 παραστάσεις) είχαν γίνει sold out, αφού ως γνωστό η σταρ εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια απέφευγε τις εμφανίσεις, ενώ τώρα σημειώνει ξανά παγκόσμια επιτυχία με το νέο άλμπουμ της.


Ωστόσο η πανδημία την ανάγκασε να αναβάλλει τις εμφανίσεις της.

«Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο» είπε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram της αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η Adele είπε ότι ντρέπεται και διευκρίνισε ότι όλες οι παραστάσεις που αναβάλλονται λόγω «καθυστερήσεων και της Covid-19» θα επαναπρογραμματιστούν.

«Το 50% του συνεργείου και της ομάδας μου νοσούν από Covid-19 και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσω την παράσταση. Έχω στεναχωρηθεί, ντρέπομαι – λυπάμαι που είναι τελευταία στιγμή, ήμασταν ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες προσπαθώντας να βρούμε τι θα κάνουμε και ο χρόνος τελείωσε» 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!