VIRAL

Οι Αντετοκούνμπο διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Κοψιάλη

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, είχε σαν αποτέλεσμα να δέχονται τα πυρά αμέτρητων χρηστών των social media και πολλοί Έλληνες influencers που κατηγορούνται από πολλούς είτε πως γνώριζαν τί συμβαίνει και τα πρόσωπα που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στη συγκεκριμένη υπόθεση και στην υπόθεση διαρροής ροζ βίντεο της Τούνη ή ακόμα και πως θέλουν να "συγκαλύψουν" πρόσωπα και καταστάσεις.

Ένας εξ αυτών, που αν και ιδιαίτερα δημοφιλής για χρόνια στα social media, το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί πολλά αρνητικά μηνύματα, είναι και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Μάλιστα χρήστες του διαδικτύου ζητούσαν τις τελευταίες ημέρες από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να κατεβάσουν τον διαγωνισμό που “τρέχουν” από κοινού με τον influencer στο Instagram και χαρίζουν ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε πως την ευθύνη για το giveaway που είχε γίνει viral πλέον την έχουν αποκλειστικά τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

«Καλησπέρα σε όλους, όπως είδατε την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι την έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Τώρα οι συμμετοχές που έχουν γίνει από το προφίλ μου μετράνε κανονικά και η κλήρωση θα γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί κάτω από τη λεζάντα. Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις όπως βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται, επειδή το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση ο διαγωνισμός να συνεχίσει κανονικά αποκλειστικά από το προφίλ των παιδιών», είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο ακριβώς story με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη έκαναν και οι αδερφοί Αντετοκούνμπο.

Ο Κοψιάλης ανέβασε σε story και ένα βίντεο στο οποίο λέει :

«Καλησπέρα σε όλους. Όπως θα είδατε στο προηγούμενο Story αλλά και από τους Antetokoumbros, από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι, την έχουν αποκλειστικά εκείνοι και κανένας άλλος. Οι συμμετοχές από το προφίλ μου μετράνε κανονικά.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο περήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που βγήκα να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα στις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη.

Και επειδή όλο αυτό γίνεται επειδή μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά από το προφίλ των παιδιών…» εξήγησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!