WOMEN'S GUIDE

Squoval: Αυτό είναι το σχήμα που κυριαρχεί στα μανικιούρ της σεζόν [εικόνες]

Αν ετοιμάζεστε για το επόμενο μανικιούρ σας, τότε καλό είναι να γνωρίζετε πως το τελευταίο διάστημα ένα trend στο σχήμα νυχιών, μοιάζει να κυριαρχεί παντού.

Το squoval είναι το πιο hot σχήμα νυχιών για το 2022 και το όνομά του προέρχεται από το πάντρεμα των σχημάτων τετράγωνο (square) και οβάλ (oval).

Στην ουσία είναι το κλασικό τετράγωνο σχήμα με στρογγυλεμένες άκρες για ένα περισσότερο φυσικό αποτέλεσμα και αποτελεί το νέο hot trend στα μανικιούρ της χρονιάς μετά την απόλυτη κυριαρχία των almond nails (αμυγδαλωτό σχήμα).

Αν μάλιστα σκεφτούμε πως οτιδήποτε σχετίζεται με “natural look” βρίσκεται στο επίκεντρο της ομορφιάς φέτος (μαλλιά, μακιγιάζ), δεν μας κάνει εντύπωση που τα μακριά, μυτερά νύχια δίνουν τη θέση τους στα κοντά squoval νύχια. 

Πιο κοντά, περιποιημένα νύχια είναι ό,τι πιο hot για φέτος. Το squoval επέστρεψε μαζί με τους σκούρες αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα το royal blue. Το squoval συνδυάζει την κομψότητα του οβάλ σχήματος με τις δυνατές γραμμές του τετράγωνου. Ταιριάζει σε γυναίκες με πλατιά βάση νυχιού και ήδη είδαμε την Τούνη να έχει υιοθετήσει αυτή την τάση.

Και φυσικά δεν είναι η μόνη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R E Y N B O W (@reynbowbeauty)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!