VIRAL

Θρήνος για την Τζώρτζια των Μπλε - Ο άτυχος Ερμής ήταν βαφτιστήρι της

Η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 21χρονου Ερμή στα Τζουμέρκα, έχει συγκλονίσει τους πάντες και βύθισε στο πένθος τους φίλους και συγγενείς του. Ανάμεσα σε αυτούς που βιώνουν πολύ δύσκολες ώρες είναι και η τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά, που ήταν η νονά του άτυχου νέου.

Ο νεαρός ορειβάτης και σκιέρ Ερμής Θεοχαρόπουλος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε δύσβατη χαράδρα των βουνών, την Κυριακή (1/2/2022) και πρόσφατα έγινε η κηδεία του σε κλίμα οδύνης.

Η τραγουδίστρια Τζώρτζια είχε βαφτίσει τον 21χρονο Ερμή, όπως αποκάλυψε σε ανάρτηση-ξέσπασμα που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λίγες ώρες μετά την κηδεία. 

Η Τζώρτζια Κεφαλά, μίλησε για το «πνευματικό της παιδί», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη που, όπως υποστήριξε, έγιναν κατά την προσπάθεια διάσωσής του.

«Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδιά. Πλέον, είναι ένα το παιδάκι. Γιατί σήμερα έχουμε την κηδεία του ενός, του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου. Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, να διαλυθεί, να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά;» είπε, μεταξύ άλλων, η Τζώρτζια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!