VIRAL

Συγκινεί η ανάρτηση του Mike για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

0 29χρονος μουσικός και τραγουδιστής Mike, έχει αποκαλύψει πως έδωσε και ο ίδιος σκληρή μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικητής, ενώ συχνά έχει αναφερθεί στη στήριξη που του πρόσφερε σε αυτή την μάχη η σύντροφός του και γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού.

Χθες Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά του  Καρκίνου και ο Mike έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και αναφέρθηκε στη δική του περιπέτεια με την επάρατη νόσο και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας που συγκίνησε πολλούς.


Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μία από την εποχή που πάλευε με τον καρκίνο και μία άλλη που φαίνεται πιο δυνατός από ποτέ.


«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις, δεν μπορεί τίποτα να σε ρίξει παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός! Με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ανοίξουμε διάπλατα οποιαδήποτε πόρτα στη ζωή μας επιλέξουμε, αρκεί μόνο να το θέλουμε! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα βγεις πιο δυνατός!» έγραψε κάτω από την ανάρτησή του o Mike.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIKE (@mike.official_profile)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!