WOMEN'S GUIDE

Η Καινούργιου ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Μετά την Ανθή Σαλαγκούδη και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει μέσω της εκπομπής της πως σκόπευε να προβεί και η ίδια στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, καθώς δεν κρύβει πως κάποια στιγμή θα ήθελε να γίνει μητέρα.

Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως ολοκλήρωσε τ η σχετική διαδικασία και έκανε λόγο για το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση από την Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας και χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων… Να ξεκαθαρίσω κάτι . Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες… και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα και την ψυχή της όπως εκείνη θέλει… ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα να αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι… Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή και νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει γι’ αυτό! Για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο, στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι… Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 και δεν έχει κάνει παιδί.

Έτσι λοιπόν και εγώ… λίγο πριν κλείσω τα 37 μπήκα σε αυτή την διαδικασία… για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ.. Γυναίκες με απαιτητική καριέρα, θέματα υγείας και άλλους προσωπικούς λόγους αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Σε αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό να έχετε δίπλα σας επιστήμονες που να νιώθετε ασφάλεια… επέλεξα τον υπέροχο @stefanoschandakas (είναι ο προσωπικός μου γυναικολόγος εδώ και 18 χρονια…) και ένα περιβάλλον που με κάνει να νιώθω σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!