WOMEN'S GUIDE

Η Alessandra Ambrosio έχει δύο πολύ απλά tips για να έχεις υγιή μαλλιά

Η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio στα 40 της χρόνια παραμένει ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο και η ίδια έχει πει πως θεωρεί τα καστανά μαλλιά της μεγάλο ατού στην εμφάνισή της. Πως όμως καταφέρνει και τα διατηρεί πάντα υγιή και λαμπερά;

Σε συνέντευξή της η Alessandra Ambrossio μοιράστηκε τα δύο μυστικά για υγιή μαλλιά που η ίδια ακολουθεί:

1) Δεν έχει πειράξει ποτέ το φυσικό της χρώμα 

2) Kούρεμα! Πράγματι το μοντέλο της Victoria’s Secret διατηρεί όλα τα χρόνια την φυσική απόχρωση των μαλλιών της. Οι μονές εναλλαγές γίνονται με ανταύγειες ή balayage. Η Α. Ambrosio λέει ότι το κόψιμο των μαλλιών της ήταν το κλειδί για να έχει πάντα υγιή και λαμπερά μαλλιά. «Υπήρχε μια εποχή που έκοψα τα μαλλιά μου πιο κοντά γιατί ήταν τόσο νεκρά στις άκρες και δεν είχαν ζωή», είπε. «Αποφάσισα να τα κόψω και να τα κάνω πιο κοντό και το λάτρεψα, αλλά τώρα είναι ξανά μακρυά και μου αρέσει κι αυτό».

Τα τακτικά κουρέματα είναι σημαντικά, καθώς μειώνουν το σπάσιμο και επαναφέρουν την αναπήδηση και την υφή στα κατεστραμμένα μέρη. Αν ανατριχιάζεις στη σκέψη να κόψεις έστω και μια ίντσα ή δύο από το μήκος σου, υιοθέτησε τη θετική στάση της Alessandra Ambrosio. “Νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό να πειραματίζομαι με τα μαλλιά. Αν φωτογραφίζομαι με το ίδιο χτένισμα, γίνεται βαρετό. Είναι πάντα διασκεδαστικό να κάνω κάτι διαφορετικό.”

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!