VIRAL

H Ιωάννα Παλιοσπύρου γυμνάζεται και στέλνει ένα πολύ θετικό μήνυμα [βίντεο]

Κάθε ανάρτηση που κάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στα social media συγκεντρώνει αμέσως χιλιάδες θετικά σχόλια, καθώς η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από βιτριόλι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους πάντες με το ψυχικό σθένος της.

Η Ιωάννα, συνεχίζει τη δύσκολη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της και ακόμα και όταν τα νέα που της λένε οι γιατροί δεν είναι ευχάριστα και ενώ κάνει αλλεπάλληλα, συχνά επώδυνα χειρουργεία, η ίδια δεν χάνει ποτέ τη θέλησή της για ζωή και μέσω social media στέλνει θετικά μηνύματα που αποτελούν μαθήματα ζωής για πολλούς.


Στην τελευταία ανάρτησή της, η Ιωάννα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της και ένα βίντεο από ένα γυμναστήριο. 


Στο δε βίντεο τη βλέπουμε να κάνει ποδήλατο γυμναστηρίου και η ίδια φρόντισε να πει σε όλους πως η άσκηση τη βοηθά και σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο.


«”Το σώμα πετυχαίνει ό,τι το μυαλό πιστεύει” (The body achieves what the mind believes). Μιλάω με τόσο κόσμο αυτές τις μέρες… και όλοι νιώθουμε το ίδιο. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε αυτό το συναίσθημα.. φρόντισε το σώμα σου, το μυαλό σου και βρες την αισιοδοξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι μέσα από «όμορφους» ανθρώπους και από πράγματα που αγαπάς. Take care of yourself».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!