WOMEN'S GUIDE

H Aniston αποκάλυψε τη νέα προπόνηση που έχει υιοθετήσει

Η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston παραμένει εδώ και χρόνια πάντα fit και δείχνει να έχει βρει τη μαγική συνταγή για να αποφεύγει τις αυξομειώσεις του βάρους της. Πώς τα καταφέρνει;

Μιλώντας στο περιοδικό « First For Women» η Aniston αποκάλυψε πως η καλλίγραμμη σιλουέτα της είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής, κάτι που δεν έχει κρύψει και στο παρελθόν, όπου την έχουμε δει να κάνει φανατικά γιόγκα, ποδηλασία και άλλες μορφές άθλησης.

Παράλληλα εξήγησε ότι το τελευταίο διάστημα έχει κολλήσει σε ένα έντονο «μάθημα καρδιοαναρρίχησης» έχοντας στο πλευρό της τον προπονητή της.

«Είναι τόσο υπέροχη προπόνηση», είπε για τη γυμναστική που ακολουθεί. Όπως αποκάλυψε στο γυμναστήριο που πηγαίνει κάνει μάθημα διάρκειας μόνο 30 λεπτών σε μηχανήματα αναρρίχησης εσωτερικού χώρου. Ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης όπως ισχυρίζεται την κάνει να καίει διπλάσιες θερμίδες από άλλες ασκήσεις.

Άλλο μυστικό που χρησιμοποιεί για τη γυμναστική όπως λέει είναι να μην κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα. «Το να αλλάξω τη ρουτίνα της προπόνησής μου είναι το κλειδί…Πάντα προσπαθώ να εκπλήσσω τους μύες μου».


Όμως η Aniston δεν αρκείται μόνο στη γυμναστική στο γυμναστήριο καθώς συνεχίζει την προπόνηση και στο σπίτι κάνοντας άλματα με σχοινάκι και ποτέ δεν έχει σταματήσει την ενασχόλησή της με τη γιόγκα

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!