VIRAL

Έκκληση για βοήθεια κάνει η Ελένη Ράντου για μια φίλη της που έχει τραυματιστεί

Με μια ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός Ελένη Ράντου, αποκαλύπτει πως κάτι άσχημο συνέβη σε μια φίλη  στην περιοχή της Καλλιθέας στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου και η ηθοποιός εκλιπαρεί όποιον γνωρίζει  κάτι για το συμβάν να μιλήσει.

Οπως αναφέρει το newsit.gr η φίλη  της Ελένης Ράντου βρέθηκε τραυματισμένη στη γωνία Πλάτωνος και Φιλαρέτου, στην Καλλιθέα στις 17/3 . Όλα, όπως αναφέρει η ηθοποιός, έγιναν ανάμεσα στις 12:00 και τις 13:00 το μεσημέρι και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε.

Γι’ αυτό, η Ελένη Ράντου παρακαλεί «όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει».

Η φίλη της γνωστής ηθοποιού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

«Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!». 

Η ανάρτηση της ηθοποιού έχει προκαλέσει αναρίθμητ σχόλια με πολλούς να σπέυδουν να προσφέρουν πληροφορίες και να κοινοποιήσουν το περιστατικό. 

Από τα σχόλια προκύπτει πως η γυναίκα είναι Αλβανικής καταγωγής και δεν είχε τις αισθήσεις της για αρκετή ώρα και βρίσκονταν χτυπημένη στο σημείο για περίπου ένα τέταρτο, ενώ κάποιοι έσπευσαν να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!