VIRAL

O Μαμαλάκης εκνευρίστηκε με το MasterChef και έκανε μια οργισμένη ανάρτηση

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, που έχει βρεθεί και ο ίδιος καλεσμένος στο MasterChef, χθες το βράδυ μάλλον εξαγριώθηκε με τα όσα είδε να συμβαίνουν στο ριάλιτι μαγειρικής και έκανε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook όπου... κράζει πολλούς! 

Συγκεκριμένα ο Μαμαλάκης εκνευρίστηκε με τον τρόπο που αντιμετώπισαν την πολίτικη κουζίνα στο ριάλιτι μαγειρικής και η οργισμένη ανάρτησή του έγινε αμέσως viral.

Όπως αναφέρει το fthis.gr η χθεσινοβραδινή δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef έχει άρωμα πολίτικης κουζίνας και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία επέλεξε τα υλικά, που επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν για τις μαγειρικές τους δημιουργίες οι διαγωνιζόμενοι.


Ωστόσο, κάποιοι από τους παίκτες δεν γνώριζαν αρκετά για αυτή την κουζίνα, κάτι που εξόργισε τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος έκραξε με την ανάρτησή του παίκτες, κριτές και σχολές μαγειρικής.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη:

«MasterChef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του MasterChef να μαγειρέψουν πολιτική κουζίνα. Παντελής άγνοια. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιορίστηκε να δηλώσει την άγνοια του αλλά την απαξίωσε.

Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουρμαδόπιτα χα χα. Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης. Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποίηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χίουνκιάρ.

Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!