VIRAL

O Σεφερλής απουσίασε από φιλανθρωπικό event μετά το σάλο που προκάλεσε

Πρόσφατα έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά Super Mammy με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν προκάλεσαν σφοδρότατες αντιδράσεις από πολλούς, που κατηγορούν τον 53χρονο ηθοποιό για σεξισμό και ρατσισμό.

Ένα από τα... αστεία που ακούστηκαν στη σειρά και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ήταν η φράση: «είδα έναν βιαστή στο δρόμο, έτρεχα έτρεχα αλλά δεν τον πρόλαβα».


Οι αντιδράσεις στα social media ήταν άμεσες και η κριτική σφοδρότατη.


Μάλιστα σήμερα έγινε γνωστό, πως μετά το σάλο που προκλήθηκε ο γνωστός κωμικός δεν συμμετείχε τελικά, όπως ήταν προγραμματισμένο, σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου.


Ο Μάρκος Σεφερλής, είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν σε τέτοιους φιλανθρωπικούς αγώνες και τώρα σκόπευε να συμμετάσχει σε αγώνα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, με σκοπό την οικονομική στήριξη της Όλγας Δημητροπούλου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη τον Ιανουάριο από τον 45χρονο σύντροφό της και δάσκαλο πολεμικών τεχνών.


Όπως ανέφερε σήμερα ρεπορτάζ στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, ο αγώνας έγινε, με πολλούς καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε αυτόν, αλλά απουσίαζε ο Σεφερλής, μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η νέα σειρά του.


Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το zappit.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!