VIRAL

Ραγίζουν καρδιές με την ανάρτηση του Ηλιάδη για τα κοριτσάκια από την Πάτρα

Ο  εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, θεωρείται μάρτυρας - κλειδί στην υπόθεση της δίωξης της Ρούλας Πισπιρίγκου και μάλιστα ο ίδιος κατέθετε για τέσσερις ώρες, την περασμένη Παρασκευή, ενώπιον της 18η τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μοιραία, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, που έδωσε μάχη για να κρατήσει την άτυχη Τζωρτζίνα στη ζωή, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για τα λεγόμενά του.


Τώρα ο ίδιος, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook που έγινε αμέσως viral καθώς προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όλους.


Ο ίδιος ανήρτησε το ποίημα «Πρωινό άστρο» του Γιάννη Ρίτσου «για τα τρια αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλωσουν...» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Κοιμήσου να μεγαλώσεις γρήγορα έχεις πολύ δρόμο ακόμα μας συμβουλεύει ο μεγάλος μας ποιητής. Είναι το ποίημα της απόλυτης πατρικής στοργής, έχοντας αποδοθεί με τον μέγιστο λυρισμό. Σαν οι χτύποι της καρδιάς του πατέρα να αντανακλώνται σε λέξεις και εικόνες», γράφει στην ανάρτησή του,

 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!