WOMEN'S GUIDE

Η Σπυροπούλου φέτος το Πάσχα φόρεσε τις 3 πιο hot αποχρώσεις σε μπικίνι

Καλοκαιράκι... μύρισε φέτος το Πάσχα, στην Ελλάδα, αφού οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές και είδαμε την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να δοκιμάζει από νωρίς τα μπικίνι της και μάλιστα είδαμε πως επέλεξε τις τρεις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν.

Η παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται, πέρασε το φετινό Πάσχα σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχοντας πλάι της το σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το αγαπημένο της σκυλάκι.


Η... Queen Dina, που εδώ και καιρό έχει καταφέρει να αποκτήσει το κορμί των ονείρων της, έκανε αλλεπάλληλες αναρτήσεις από τις πασχαλινές διακοπές της και σε αρκετές την είδαμε να ποζάρει με μπικίνι και οι επιλογές της σε μαγιό έχουν την έγκριση και των fashion experts.


Έτσι αρχικά την είδαμε να φορά ένα φλούο κίτρινο, φροτέ μπικίνι με τοπ που θυμίζει μπουστάκι.



Μετά πόζαρε με ένα ροζ-φούξια (το πιο in fashion χρώμα της άνοιξης) μπικίνι με έναν ώμο (μεγάλο fashion trend της χρονιάς) 

 


Και την είδαμε να ποζάρει και αγκαλιά με το σκυλάκι της, φορώντας ένα λιλά μπικίνι, που χρωματικά... πλησιάζει πολύ στην απόχρωση της χρονιάς, που σύμφωνα με τον Pantone είναι το Very Peri. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!