ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για ασυνήθιστες ενέργειες, δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, πρωτοποριακός τρόπος σκέψης,  αντισυμβατική διάθεση, οι αντιδράσεις θα ποικίλουν, ίσως να εκδηλωθούν και κάποιες ακραίες συμπεριφορές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα. Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις ένα χρονικό διάστημα χαράς και διασκέδασης. Το βράδυ σε βοηθά να χαρείς στιγμές και παρέες. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νιώθεις την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να επιβάλλεις θέλω και ανάγκες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε συνεργάτες και ανωτέρους σου και δείξε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται.

Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, η συναισθηματική σου γενναιοδωρία μπορεί να εντυπωσιάσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, φρόντισε να χαρείς την προσοχή που σου δείχνουν γιατί σε απογειώνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, θέλεις να απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται την διασκέδαση καθώς ο δυναμισμός και το κέφι κυριαρχούν. Αργά το απόγευμα μπορεί να λειτουργήσει μοναδικά για την προσωπική σου ζωή καθώς νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά για να αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου θα κυριαρχήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες που θα προκαλέσουν έκπληξη στους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι γενναιόδωρος και να ακούσεις και τις απαιτήσεις των προσώπων που συνεργάζεσαι ώστε να λειτουργήσει αρμονικά.

Πιθανές εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση καθώς θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα αυξήσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει κεραυνοβόλος νέος έρωτας που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε καταπιέζουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια και μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Αργά το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει ένταση με οικεία πρόσωπα καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που αποκαλύπτονται και πρέπει να δώσεις λύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν όμως είναι βέβαιο ότι βρίσκονταν ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις θα εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα γύρω σου. Προσοχή σε καταστάσεις από το παρελθόν που ακόμα εκκρεμούν και κάνουν την επανεμφάνισή τους ξαφνικά αγχώνοντάς σε.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό, φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα ώστε να αιφνιδιάσεις υπέροχα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά καθώς νιώθεις τις ανασφάλειες και τον φόβο να σε κυριεύουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθεί με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και να περάσεις καλά ρε στιγμές μαζί τους απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και πλάνα να έρχονται στο προσκήνιο, είναι σημαντικό για εσένα να δρομολογήσεις όσο καλύτερα γίνεται εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Η επιμονή και η υπομονή σου μπορεί να βοηθήσουν ώστε να πατήσεις τους δυνατούς καλύτερους οικονομικούς όρους.

Σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό σε βοηθά να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι απαραίτητο να αφεθείς και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία την επόμενη χρονική περίοδο να πρωταγωνιστήσεις δείχνοντας την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό διαθέσεις. Το βράδυ σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και θέλω να σε προσέξουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι κινήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις σε συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν θα σε φέρουν πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα. Είναι σημαντικό να πιστέψει σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις και να προσπαθήσεις για το καλύτερο δυνατό, πάντα όμως ακούγοντας τους γύρω σου.

Προσπάθησε να περιορίσει εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να αφεθείς στο συναίσθημα που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για σένα, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν και επέλεξε το κατάλληλο που σου ταιριάζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που θα σε οδηγήσει την εσωστρέφεια. Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν από το παρελθόν και μπορεί να λειτουργούν δυσάρεστα στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να κλείσεις πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος και επηρεάζουν την καθημερινή σου δράση. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι έχεις αναλάβει καθώς μπορεί να γίνουν λάθη αφού το μυαλό ταξιδεύει και δεν μπορείς να σκεφτείς ξεκάθαρα.

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και σου δημιουργούν έντονη κατήφεια, προσπάθησε να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να σου κοστίσουν καθώς σε αναστατώνουν και δεν σου αφήνουν περιθώριο για ψύχραιμη σκέψη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθεί με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και τις παρέες σου. Έχεις δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα με φίλους που μπορεί να προβλημάτιζαν τις σχέσεις σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να λειτουργήσει; ιδανικά σε ομαδικό επίπεδο και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να δείξει στους γύρω σου ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες. Προσπάθησε να μην γίνεσαι αλαζονικός με αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό ή τις πρωτοποριακές ιδέες σου.

Είναι σημαντικό να θέσεις από κοινούς στόχους με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ και θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αναθεωρήσεις απόψεων και ιδεολογίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, για την επόμενη χρονική περίοδο επικεντρώθηκε κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή και σε στόχους που θέλεις να πετύχεις στην καριέρα σου. Το βράδυ σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις επαγγελματικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και σε φορτίζουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν ένα πρόβλημα και εκνευρισμό. Αξιοποίησε την ημέρα για να δεις πως πραγματικά πρέπει να κινηθείς στο επίπεδο της καριέρας σου και ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές να κάνεις για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία.

Είναι σημαντικό να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από την ένταση της επαγγελματικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον λειτουργήσει βοηθητικά στα οποία μελλοντικά σχέδια έχει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου την ανάγκη να διασκεδάσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και μπορούν να σου δώσουν πολλά σε πνευματικό επίπεδο. Μπορείς να απολαύσεις στιγμές κεφιού όπου οι συζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν και θα σε ευχαριστήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε μελλοντικά σχέδια που έχεις καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου που μπορείς να αξιοποιήσεις ιδανικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές οι επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Μία απόδραση στη φύση θα είναι ιδανική για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση και να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα λόγω της γοητείας και της έντονης αισιοδοξία που σε διακατέχουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις για την επόμενη χρονική περίοδο. Το βράδυ σου δημιουργεί έντονη ανησυχία στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις στο κλείσιμο οικονομικών ζητημάτων που είναι σημαντικά για εσένα, κάτι που θα σου χαρίσει ανακούφιση ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να αντιληφθείς ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις ότι καλύτερο για εσένα.

Το πάθος μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος εκτόνωσης της έντασης και της ανησυχίας που υπάρχουν μέσα σου και δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και να δείξεις έτοιμος να δώσεις την απαραίτητη εμπιστοσύνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να εξομαλύνεις πιθανές καταστάσεις που τις έχουν επηρεάσει. 'Εχεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με συνεργάτες και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώσου να ισορροπήσεις τις συνεργασίες σου καθώς πιθανό είναι να έχουν υπάρξει μηνύματα που θα έχουν φέρει αναστάτωση και νευρικότητα. Καλά θα κάνεις βέβαια να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και να μην υποχωρήσεις βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολήσουν το ταίρι σου και εσένα και δημιουργούν ένταση και αναστάτωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι τα αισθηματικά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το απόγευμα μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που θα ανανεώσουν τις σχέσεις σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανές νέες γνωριμίες έρχονται σε επίπεδο επαγγελματικό για να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου πορεία για να δώσουν περισσότερα από ότι μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που σε εκπλήσσουν ευχάριστα και ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Αλλαγές και εκπλήξεις μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση σου. Τα συναισθήματα εκτοξεύονται και απογειώνουν το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά νέα πρόσωπα έρχονται και σε αιφνιδιάζουν με το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν για εσένα. Ήρθε η ώρα να το απολαύσεις στο έπακρο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!