ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, είναι μία θετική όψη, ανανεώνονται οι διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ανάγκη για δράση και κοινωνικοποίηση. Θα υπάρξουν συναντήσεις επαφές και συναναστροφές που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστες, δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις που θα βοηθήσουν στην τόνωση της αυτοπεποίθησης.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα χαρίζει νέες ιδέες που ανατρέπουν την ρουτίνα βοηθούν να πάρεις ανάσες φρεσκάδας που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι απαραίτητο να βρεις πρωτότυπες λύσεις σε όλα αυτά που σε προβληματίζουν στη δουλειά καθώς μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις στο μέγιστο βαθμό υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Η πρωτοποριακή σκέψη σου θα εντυπωσιάσει εργασιακό περιβάλλον.

Ανατρέποντας τη ρουτίνα στη σχέση σου θα καταφέρεις να διώξεις την πλήξη και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσα από τον εργασιακό χώρο θα αναστατώσουν την καθημερινότητα και θα σου δημιουργήσουν υπερένταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου για να απολαύσεις στιγμές μαζί του που θα σε γεμίσω χαρά και γαλήνη. Το μεσημέρι δημιουργεί λανθασμένες υποθέσεις για καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για εσένα που ασχολείται με καλλιτεχνικά ζητήματα καθώς η έμπνευση και η δημιουργικότητά απογειώνονται. Προσοχή στους επαγγελματικούς χώρους καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να σε παραπλανήσουν και να καθοδηγήσουν λανθασμένα, κάτι που θα έχει κόστος στην επαγγελματική σου πορεία.

Προσπάθησε να μην ωραιοποιήσεις αυτά που ακούς από το ταίρι σου καθώς είναι πιθανό αργότερα να απογοητευτεί από καταστάσεις που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία πρόσωπο στη ζωή σου, προσοχή σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις πού θα σε παραπλανήσουν. 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έχεις την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον κάτι που το έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Το μεσημέρι μπορεί να απογειώσει την συναισθηματική φόρτιση και να οδηγήσει σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας τις οικογενειακές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα υποσχεθούν το καλύτερο για σένα, όμως τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα είναι απογοητευτικές. Απέφυγε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα θέλεις.

Η κυκλοθυμία και οι έντονες ευαισθησίες που εκδηλώνεις δεν σου επιτρέπουν να νιώθεις ασφάλεια με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δρομολογήσει προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέο πρόσωπο μέσα από το οικείο περιβάλλον που υπόσχεται σταθερότητα και ζεστασιά, όμως δεν είναι διατεθειμένο να τα δώσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που έχεις έντονη ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που έρχονται στο προσκήνιο για να σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικό είναι για εσένα να προχωρήσουμε εμπορικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν όμως θα πρέπει να έχεις το νου σου ότι μόνο βρίσκοντας ανατρεπτικές λύσεις θα έρθεις πιο κοντά στο στόχο σου. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες την επαγγελματική σου ζωή.

Μία ξαφνική βόλτα θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας για αυτό μην διστάσεις να εκπλήξεις το ταίρι σου φροντίζοντας να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου αιφνιδιαστικά για να ανατρέψει τον τρόπο σκέψης σε ότι αφορά την αγάπη.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στα οικονομικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο που σε απασχολούν έντονα. Έχεις όμως την διάθεση για να δώσεις λύσεις με πρωτότυπο και επαναστατικό τρόπο που θα εντυπωσιάσει τους γύρω σου και θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα σε ότι αφορά την ψυχολογία σου.

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου δημιουργώντας ένα πλαίσιο που απογειώσει το καρδιοχτύπι και θα ενισχύσει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον να προκύψει νέα γνωριμία που θα ενισχύσει την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έχεις την δυνατότητα να εκδηλώσεις με δυναμισμό όλα αυτά που νιώθεις τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός του. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές εκπλήξεις για εξόδους που θα σε γεμίσουν χαρά καθώς η αισιοδοξία απογειώνεται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσοχή καθώς η ένταση και η ανάγκη να επιβληθείς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Μην επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στις προσωπικές σου ανάγκες και δώσε χώρο στο ταίρι σου να εκφράσει τις δικές του, η σχέση τότε θα πάρει άλλη διάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στο πλευρό σου για να τονίσει την ανάγκη να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και τον τρόπο που σκέφτεσαι το μέλλον σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που ταλαιπωρούν το μυαλό σου. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και θα ενισχύσουν την ανάγκη να κλείσεις κεφάλαια πώς επηρεάζουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην λειτουργείς αφηρημένα σε θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να παίξουν ρόλο στην εργασιακή σου πορεία. Είναι σημαντικό να είσαι σταθερός και απόλυτος στον τρόπο που κινείσαι καθώς αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αποφύγεις λάθη μπορεί να σε εκθέσουν.

Μπορείς να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου δημιουργώντας ένα σκηνικό όπου το πάθος και ο ενθουσιασμός να κυριαρχήσουν και θα απογειώσουν τα έντονα συναισθήματα που υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται ξαφνικά για να τονίσει την ανάγκη για συναισθηματική ζωή και δυναμικές καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντος καθώς θεωρείς ότι έχουν πολλά να σου δώσουν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται οι νέες γνωριμίες που έρχονται ξαφνικά για να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς δεν στέρησε ιδεών που είναι πρωτότυπες και άκρως ανατρεπτικές για τα δεδομένα πού κινείσαι. Προσπάθησε να διαχειριστείς νέες γνωριμίες που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή για να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Οι εκπλήξεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μου έρχονται ξαφνικά για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται την αισθηματική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επικεντρώνεσαι σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Αργά το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στον προγραμματισμό που θα λειτουργήσουν ευχάριστα στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πρωτοτυπία σε χαρακτηρίζει σήμερα στην επαγγελματική σου πορεία καθώς δεν θα διστάσεις να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιλέξεις πρωτότυπες λύσεις για θέματα που τρέχουν και σε απασχολούν έντονα. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις τους πάντες ιδιαίτερα τους ανωτέρους σου με τις επιλογές που θα κάνεις.

Κάνε την καθημερινότητα τον χρόνο που αξίζει το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από τον επαγγελματικό χώρο για να αιφνιδιάσουν ευχάριστα και να ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα αυτά που σε ευχαριστούν και ανοίγουν νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου. Αργά το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και κέφι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε ξαφνικές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε σχέση με την διαφήμιση και το εμπόριο καθώς έχουν να σου προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν από το εξωτερικό, καθώς προτάσεις μπορεί να ανοίξουν νέες ενδιαφέρουσες διαδρομές που μπορεί να σε εξελίξουν.

Ξαφνικές εκπλήξεις και έξοδοι μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς λειτουργούν ανανεωτικά σε σένα και το ταίρι σου και τα συναισθήματά σας άμεσα άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου για να απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Αργά το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει λύσεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να ανατρέψεις με θετικό τρόπο οικονομικά δεδομένα και συμφωνίες με τις πρωτότυπες ιδέες σου. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις με την διαίσθηση και την ευφάνταστη προσέγγιση που έχεις. Προσοχή σε πιθανές ανασφάλειες που θα μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου.

Το πάθος και η έξαψη μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς θα ανατρέψουν πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου πιθανές νοοτροπίες που σε εμποδίζουν να εκφραστείς.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις την δέσμευση σε νέες συνεργασίες που μπορεί να σε εντυπωσιάζουν και να ενθουσιάζουν. Αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι τα πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεσαι δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου, για αυτό είναι προτιμότερο να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σήμερα.

Ζήσε το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση σου και απέφυγε πιθανές υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα ούτε από εσένα ούτε από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία καθώς μπορεί να φαίνεται ιδανική για εσένα όμως τα φαινόμενα απατούν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!