VIRAL

Η Μίνα Αρναούτη δείχνει το σημάδι από τη μπάρα που της τρύπησε τον πνεύμονα

Έχουν περάσει 6 χρόνια, από όταν το Φεβρουάριο του 2016, το αίμα όλων πάγωσε καθώς έγινε γνωστός ο θάνατος σε τροχαίο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Μαζί του τη μοιραία εκείνη βραδιά, στο όχημα βρίσκονταν δύο κοπέλες και τώρα, μια εξ αυτών, η Μίνα Αρναούτη, αποφάσισε για πρώτη φορά να μας δείξει το σημάδι που άφησε αυτό το τροχαίο στο κορμί της,

Συγκεκριμένα η Μίνα Αρναούτη μας έδειξε μέσω Instagram τη γυμνή πλάτη της, όπου φαίνεται μια μεγάλη ουλή, αυτή που προκλήθηκε από την προστατευτική μπάρα με την οποίο συγκρούστηκε το όχημα εκείνο το μοιραίο βράδυ, με αποτέλεσμα η μπάρα να σπάσει τα πλευρά της και να τρυπήσει τον πνεύμονά της.

«Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατι τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά απο 6.5 χρόνια! Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!

Δεν μου αρέσουν τα κατ’αναγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε ολους .. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται. Σιχαινομαι τα κατ’ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου όμως θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει . Γιατι τώρα;

Γιατι τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα απο άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα. Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ενα πληκτρολόγιο κ να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!