VIRAL

Απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Βαλάντης για την εκταφή του Ψάλτη [βίντεο]

H εκταφή των οστών του αείμνηστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, από το κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου είχε ταφεί πριν από πέντε χρόνια, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και ανάμεσα σε αυτούς που έγιναν έξαλλοι με αυτή την είδηση ήταν και ο τραγουδιστής Βαλάντης.

Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί το πού θα γίνει η μεταφορά των οστών του ηθοποιού, μετά το απίστευτο αλαλούμ με την εκταφή του και χθες Τετάρτη 18/5, ο Βαλάντης, παρακολουθώντας την εκπομπή Love It, από το σπίτι του, άκουσε την είδηση για την εκταφή του ηθοποιού και έγινε έξαλλος.


Ο τραγουδιστής, που και στο Survivor μας έδειξε πως έχει συχνά ξεσπάσματα νεύρων, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου κατακεραυνώνει όποιον ευθύνεται για αυτή την υπόθεση και στρέφει τα βέλη του κυρίως κατά της Δημοτικής Αρχής.

«Αυτά σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε όλα αυτά στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Βγαίνεις βρε Δήμαρχε… ντροπή σου! Αντί να κάνεις έναν τάφο να υπάρχει για αυτόν τον άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πράγματα. Έτσι εκταφιάζετε και τους δικούς σας; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Ορίστε! Αυτούς ψηφίζετε. Καλά να παθαίνετε.

Και τους άλλους τους κάνετε αγάλματα, όλους αυτούς που μας έχουν τσακίσει. Έτσι τους ξεθάβετε και τους άλλους ή έχουν και πληρώνουν από τα λεφτά μας; Όταν είναι να πάρετε ψήφους τους βρίσκετε όλους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valadis official (@valadis_avg)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!