VIRAL

Μια ατάκα της Σπυροπούλου έχει προκαλέσει χαμό από σχόλια [βίντεο]

Η παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται, το οποίο αυτή την εβδομάδα κάνει φινάλε για τη φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία, εμφανίστηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μια ατάκα που ακούστηκε να ξεστομίζει έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Ο Μουτσινάς, υποδέχτηκε στα πλατό του Καλό Μεσημεράκι, την εκθαμβωτική παρουσιάστρια και μοιραία η κουβέντα του με την Queen Dina αρχικά επικεντρώθηκε στο Κάτι Ξαναψήνεται.


Τότε η παρουσιάστρια είπε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το «Κάτι Ξαναψήνεται». Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…»


Όμως στην πορεία πρόσθεσε τα ακόλουθα: «Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…» 


Αυτή η ατάκα της, πως... αγνοούσε μέχρι πρότινος την ύπαρξη της Σαλαμίνας και του Ασπρόπυργου έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και στο twitter γίνεται χαμός. Δείτε κάποια σχετικά tweets από την παρουσιάστρια που είπε ευθέως πως θα ήθελε να αποκτήσει δική της πρωινή εκπομπή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!