ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 30 Μαΐου 2022

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Διδύμους τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, περιέργεια, αυθορμητισμός, ανάγκη για ανανέωση. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν στην κοινωνική δικτύωση, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές που θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική έκταση, είτε φιλική ή αισθηματική. Οι συζητήσεις θα είναι ανέμελες και χαλαρές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματικό απεγκλωβισμό.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το πρωί στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και θέματα κοινωνικής καταξίωσης. Το απόγευμα σου δημιουργεί ένταση που δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που θα βρεθούν γύρω σου κυρίως το μεσημέρι.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η ένταση κυριαρχεί ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς βλέπεις να μην προχωρούν τα σχέδια που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο όπως θα ήθελες. Προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου λόγω έντασης μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με ανώτερους σου που θα έχουν αρνητικές συνέπειες για εσένα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς η νευρικότητα που νιώθεις μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση και να υπάρξουν κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να είσαι χαλαρός και να απολαύσεις την παρέα και πιθανά τις όμορφες στιγμές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να πάρεις επαναστατικές αποφάσεις σε σχέση με ζητήματα επιμόρφωσης και ταξίδια που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να δεχτείς ξαφνικές προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό ή έχουν σχέση με αυτό και αφορούν κυρίως την επικοινωνία και την διαφήμιση. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκαιρίες καθώς μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Θα σου δοθούν επαγγελματικές δυνατότητες που θα σε οδηγήσουν να αφήσεις πίσω ότι παρωχημένο σε κρατούσε καθηλωμένο.

Λειτουργείς επαναστατικά απέναντι σε ότι μπορεί να καταπιέσει εσένα και το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που αλλάζει τα δεδομένα για την μελλοντική σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου ανατρέποντας την οποία θεωρία είχες για την αγάπη και για τις σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα και να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς είναι πιθανό να οδηγηθεί σε λάθη.

Καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη την οποία καχυποψία μπορεί να σου προκαλεί το ταίρι σου, λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στο φως από το παρελθόν και σε επηρεάζουν. Θα είναι πολύ εύκολο να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα.. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που πρέπει να διαχειριστείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων που είναι καθοριστικές για εσένα. Το μεσημέρι αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και την επιθυμία να επιβληθείς στους γύρω σου, κάτι που πιθανότατα να δημιουργήσει κόντρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ψυχραιμία θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές διαφωνίες. Δεν πρέπει να εκτονωθείς είτε στους συνεργάτες είτε στους ανωτέρους σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Φρόντισε να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή καθώς επηρεάζουν δυσάρεστα τη σχέση σου και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για να περάσεις ήρεμες στιγμές με αυτό το νέο πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, από νωρίς το πρωί στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και είναι δύσκολο. Το μεσημέρι αυξάνει το άγχος κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές από την πλευρά σου που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι στο πεδίο της εργασίας. Φρόντισε να αποφύγεις την δημιουργία νέων προβλημάτων.

Προσπάθησε να μην γίνεις εμμονικός και επικριτικός με το ταίρι σου για λεπτομέρειες στη σχέση σας που μπορεί να μην σου αρέσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα δείξεις ιδιαίτερη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς η κούραση και η ένταση της ημέρας κυριαρχούν και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις στιγμές χαλάρωσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου καθώς αυξάνεται κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον που κινείσαι. Το μεσημέρι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή λόγω της καχυποψίας που εκδηλώνεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να περιορίσεις την καχυποψία σε σχέση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να σε οδηγήσει σε αχρείαστους καυγάδες.

Είναι απαραίτητο να μετριάσει τις αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου λόγω αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να δυναμιτίσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Το μεσημέρι δημιουργεί προϋποθέσεις για σφοδρές συγκρούσεις που θα δονήσουν για τα καλά τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι για αυτά με έντονο τρόπο. Οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Μην χαλάσεις την τρυφερή ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει στη σχέση σου λόγω ανταγωνιστικών διαθέσεων και εγωκεντρισμού που επηρεάζουν αρνητικά την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, οι ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα εκδηλώσει θα σε ενοχλήσουν και θα σε απογοητεύσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το πρωί επικεντρώνεις την προσοχή σου στην επικοινωνία και τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το μεσημέρι ενισχύει την επικριτικότητα που θα προκαλέσει εντάσεις και αχρείαστες κόντρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να προχωρήσεις χωρίς εκνευρισμό σε πιθανές συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που έρχονται στην επιφάνεια και σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις στην άκρη πιθανή επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Φρόντισε να μην είσαι επιθετικός και επικριτικός με το ταίρι σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από τον κοντινό περίγυρο, η εμμονή να επικεντρώνεσαι στην λεπτομέρεια θα δημιουργήσει εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου να επικεντρωθείς σε θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές λόγω εγωκεντρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, καθώς μπορεί να εκνευριστείς με μεγάλη ευκολία με τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επικοινωνία. Προσοχή παράλληλα και σε περιττά έξοδα πού θα γίνουν για να απολαύσεις τις στιγμές χαράς, όμως αργότερα θα διαπιστώσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στον προϋπολογισμό σου.

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο και εριστικό τρόπο στο ταίρι σου και να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, όμως οι σπασμωδικές σου κινήσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην όποια εξέλιξη. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί σε ωθεί να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένταση και κόντρες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αποφεύγοντας τις οποίες αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται να μπλοκάρουν και αυτό είναι αρκετό για να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να αποφύγεις ένταση και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

Επιθετική διάθεση και κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσουν σε απότομες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έλξεις πολλά νέα πρόσωπα με την γοητεία σου, αρκεί να περιορίσεις την ένταση που δεν σε αφήνει να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα επιδιώκοντας να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και στις σκέψεις σου. Το μεσημέρι δεν αποκλείει ξεσπάσματα λόγω εκνευρισμού που μπορεί να υπάρξουν σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη δουλειά. Είναι απαραίτητο να έχεις απόλυτη συγκέντρωση σε ότι διαχειρίζεσαι και να αποφύγεις τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

Είναι προτιμότερο να ελέγξεις πιθανά απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να εκδηλωθούν ορμητικά στο ταίρι σου προκαλώντας ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση, που δεν είναι εύκολο να την χαλιναγωγήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στις φιλικές σχέσεις και την προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να διαχειριστείς ξαφνικά γεγονότα που δημιουργούν έντονη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε εγωκεντρικές και απότομες συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει στον επαγγελματικό χώρο καθώς βλέπεις να υπάρχουν καθυστερήσεις και ανατροπές σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις ποια όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να θέσεις νέους στόχους που είναι ανατρεπτικοί για εσένα αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου.

Είναι σημαντικό να μην αιφνιδιάσεις το ταίρι σου δυσάρεστα καθώς ο εκνευρισμός και το πείσμα σου μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις απόψεις και σκέψεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!