WOMEN'S GUIDE

H Jennifer Lopez διατυμπανίζει τον έρωτά της και με το μανικιούρ της [εικόνα]

Οι... Bennifer όπως αποκαλούν χαϊδευτικά οι φαν του διάσημου ζεύγους τους Ben Affleck και Jennifer Lopez είναι ξανά μαζί και τώρα η JLo εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μανικιούρ που διατυμπανίζει τον έρωτά της και είναι και τέλεια ιδέα για νυφικό μανικιούρ.

Πριν από 20 χρόνια ο Ben Affleck είχε αρραβωνιαστεί την Jennifer Lopez, αλλά το ζευγάρι ένα χρόνο αργότερα και λίγο πριν το γάμο του ανακοίνωσε το χωρισμό του.


Μετά και οι δυο παντρεύτηκαν με άλλους, απέκτησαν παιδιά, χώρισαν και τώρα βρήκαν ξανά τον έρωτά τους και αρραβωνιάστηκαν για δεύτερη φορά και όλη μιλούν για ένα από τα πιο hot ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ.


Όλα μάλιστα δείχνουν πως αυτή τη φορά το ζευγάρι όντως θα παντρευτεί αφού, ου δυο σταρ δείχνουν αχώριστοι και φουλ ερωτευμένοι.


Μάλιστα η Lopez, ζήτησε από τον αγαπημένο της μανικιουρίστα Tom Bachik να αποτυπώσει τον έρωτά της στο μανικιούρ της και μας έδωσε τέλεια ιδέα για νυφικό μανικιούρ.


Η JLo λοιπόν εμφανίστηκε με nude μανικιούρ, όπου πάνω στα νύχια υπήρχαν μόνο χρυσές καρδούλες και τα αρχικά γράμματα του δικού της ονόματος και του συντρόφου της!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!