ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 21 Ιουνίου 2022

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Καρκίνο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Ιουλίου, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις οικογενειακές υποθέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για νέα εγχειρήματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ,  το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονα κυκλοθυμία. Το απόγευμα ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου και μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό. Προσοχή βέβαια σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα σε εμποδίζουν να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να εμπιστευτείς τη λογική και το ένστικτό σου για να μην υπάρξουν καυγάδες.

Διαφωνίες με το ταίρι σου μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου ιδιαίτερα το απόγευμα και να οδηγήσουν σε αποστάσεις και σκληρότητα, προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδικό προβλέπεται το βράδυ για εσένα καθώς μπορείς να φλερτάρεις και να κερδίσεις το πρόσωπο που κερδίζει την προσοχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, από το πρωί αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ανατρεπτικά γεγονότα προκαλούν αναστάτωση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να έχεις ψύχραιμη διαχείριση στα πράγματα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να ανατραπούν θέματα ακίνητης περιουσίας και συμφωνίες που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις με ξεκάθαρη σκέψη να διαχειριστείς τις οποίες καταστάσεις. Διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και οι αλλαγές θα σε κλονίσουν για τα καλά.

Μπορείς να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό βράδυ με το ταίρι σου, αρκεί να αποφύγεις τον εκνευρισμό και την διάθεση να συγκρουστείς προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς εκνευρισμός και κυκλοθυμία επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το πρωί δημιουργεί ένταση με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται ζητήματα του παρελθόντος να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να προκαλέσουν προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες και συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που θα σε επηρεάσουν έντονα και θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσοχή στην ένταση και τον εκνευρισμό που μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν τις οποίες συζητήσεις και να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις.

Παλιότερα απωθημένα μπορεί να αναστατώσουν τη σχέση σου και να γίνεις απότομος με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό και να βρεις τη θετική πλευρά του εαυτού σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η ξαφνικές γνωριμίες έρχονται για να σου θυμίσουν ότι έχεις ανεπίλυτα ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί έντονη επιθυμία για διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείξε προσοχή κυρίως το απόγευμα σε οικονομικά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην διαχείριση τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν κόντρες και αναστάτωση.

Ο πόθος για το ταίρι σου είναι έντονος, προσπάθησε μόνο να μην επιβάλλεις τα θέλω σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις και δεν θα διστάσεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή και δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με δυναμικό τρόπο. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις την απολυτότητα και στη σκληρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να αφήσεις τους φόβους σου στην άκρη. Προσοχή στις συνεργασίες σου κυρίως το απόγευμα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις ότι σκέφτεσαι για την προσωπική σου ζωή, προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί το ταίρι σου μπορεί να μην δείξει ανάλογη διάθεση και να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς κατακτάς τους πάντες με την γοητεία και τον δυναμισμό σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί ενισχύει την ψυχολογία σου και μπορείς να περάσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα ξένοιαστα και χαρούμενα. Το απόγευμα σε ωθεί στην εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και χαλάνε τη διάθεσή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις με δυναμικό τρόπο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ισορροπήσεις στις συνεργασίες και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καριέρα σου.

Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει τη σχέση και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από συναισθηματικά ξεσπάσματα και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί επικεντρώνει όλο σου το ενδιαφέρον σε επαγγελματικά θέματα και υποθέσεις της καθημερινότητας. Από το απόγευμα και μετά έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να αφήσεις πίσω σου κάθε άγχος και υποχρέωση που σε πιέζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να κλείσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες, καθώς βρίσκεις τις απαραίτητες λύσεις. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και τίποτα δεν μπορεί να σε αγχώσει μπαίνοντας εμπόδιο στις επαγγελματικές σου προβλέψεις.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε πιθανές εξόδους με την παρέα σας και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρό κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το πρωί ενισχύει την αισιοδοξία και την ανάγκη για δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές δράσεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που επηρεάζουν τη διάθεση και την ψυχολογία σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται από το απόγευμα και μετά και αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος. Ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες προσοχή σε κόντρες με ανώτερους σου ή αντιδράσεις τρίτων που μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις σου καθώς το πιθανότερο είναι να βρεις εμπόδια που θα σε απογοητεύσουν.

Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές χαράς με το ταίρι σου, μία κοντινή απόδραση θα απογειώσει το κέφι και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που μπορεί να έχει μακροχρόνια προοπτική στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχος αφήνοντας στην άκρη ότι σε ανησυχεί και σε προβληματίζει. Το απόγευμα και μετά αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση, πνευματικές συζητήσεις και μοναδικές παρέες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην διστάσεις να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις το πρωί που σε αναστατώνουν καθώς δείχνεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να δώσεις λύσεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο αρκεί να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς στην κατεύθυνση που σου υποδεικνύει.

Αξιοποίησε πιθανές προσκλήσεις για να βγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή ο ένας δίπλα στον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανοίγει νέα μονοπάτια αισιοδοξίας και χαράς σε προσωπικό επίπεδο. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί ενισχύει την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Το απόγευμα αυξάνει τον εκνευρισμό λόγω των ασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καλή επικοινωνία και η κοινή δράση με τους συνεργάτες σου θα βοηθήσουν να προχωρήσετε προσθετική κατεύθυνση σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές μετακινήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για σένα.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου για να απολαύσεις το έντονο πάθος και τα συναισθήματα που νιώθεις και μείνε μακριά από ζήλια και καχυποψία που θα δημιουργήσουν έντονες κόντρες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς λόγω των φόβων σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να βρεις τα πατήματά σου και να είσαι πιστός στο καθημερινό σου πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή, το φλερτ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα σου σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα στον εργασιακό χώρο. Αυτό θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς παίρνεις βαθιές ανάσες και αφήνεις πίσω το άγχος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις που θα έχουν θετική έκβαση για εσένα.

Μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις ψυχρός και απόμακρος πληγώνοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη της σταθερότητας και της ασφαλείας πού κάνουν την εμφάνισή τους εντονότερα από ποτέ στην αγάπη.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το πρωί ανατρέπει το καθημερινό σου πρόγραμμα και αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τους γύρω σου γιατί μπορεί να πάρουν αποστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά που καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά τα προβλήματα θα είναι πολλά και θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος. Απέφυγε το στρες και επικεντρώσου με τα νέα δεδομένα στο νου σου για να προχωρήσεις στην διευθέτηση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει.

Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στο φλερτ και το παιχνίδι με άλλα πρόσωπα αφού η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!