ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικές επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών. Ευνοούνται επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις, με πωλήσεις, με συναλλαγές, οι συνομιλίες θα είναι αποδοτικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, περιέργεια, ανάγκη για περιπέτειες και νέες εμπειρίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε καλεί να δώσεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολές και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα προκαλώντας συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Είναι σημαντικό να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους σε επίπεδο συνεργασιών καθώς οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές σήμερα και μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις αρνητικά συναισθήματα και να περιορίσεις εξουσιαστικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

Σκέψου καλά πριν εκφράσεις τις ανασφάλειες που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς μπορεί να γίνεις συγκρουσιακός και εριστικός δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέα γνωριμία καθώς φέρνει στην επιφάνεια φόβους και μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η δυσκολία στην επικοινωνία προβληματίζει. Το απόγευμα σε  επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν το σκηνικό και πιθανά να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις.  

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρερμηνείες και πιθανές παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργήσουν ευτράπελα στις συμφωνίες και στις συνεργασίες σου. Προσοχή καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από τον υποκειμενισμό και να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες των άλλων για να υπάρξει ισορροπία.

Η διάθεση για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις μπορεί να βοηθήσει ώστε απομακρυνθείς από καβγάδες και εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου για να τονίσει ότι ήρθε η ώρα να περάσεις όμορφα σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και μπορεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα χωρίς να ενδιαφέρεσαι αν πραγματικά είναι εφικτό. Το απόγευμα ταράζει την καθημερινότητά σου και αυξάνοντας τις εντάσεις στον εργασιακό χώρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση στη δουλειά καραδοκεί καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιάστηκα γεγονότα που έρχονται και αφορούν ζητήματα του παρελθόντος. Πιθανές αποκαλύψεις σε εκνευρίζουν και σε απογοητεύουν, φρόντισε να μην οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις που δεν θα σου προσφέρουν τίποτα.

Διεκδικείς αυτά που σε ικανοποιούν από τη σχέση σου, μην δώσεις την αίσθηση στο ταίρι σου ότι δεν σε ενδιαφέρουν και οι δικές του ανάγκες γιατί τα προβλήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο, μην είσαι προκατειλημμένος και αδιάλλακτος και δώσε την ευκαιρία που χρειάζεται για να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που σε προβληματίζουν αυτές τις μέρες. Το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολικές και ακραίες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που έχεις θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πιθανά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο με ψυχραιμία. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και έντονες τάσεις επιβολής που προκαλούνται από τις δικές σου ανασφάλειες.

Η κυκλοθυμία και οι προσωπικές σου ανασφάλειες επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου αφού δεν έχεις μέτρο και ξεφεύγεις από τα όρια λόγω της έντασης που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε ένα νέο πρόσωπο καθώς η κυκλοθυμία και οι φόβοι σου και οδηγούν στη μοναχικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις αφοσιωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς περνάς μοναδικά μαζί τους. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία και στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανασφάλειες και φοβίες εγείρονται σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες και πιθανές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Μην επιτρέψεις σε ότι σε αναστατώνει να κυριαρχήσει και προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολές εμπιστευόμενος το ένστικτό σου.

Φρόντισε να μην γίνεις καυστικός και υπερβολικός σε σχόλια προς το ταίρι σου καθώς αυτό θα τον πληγώσει και μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο, η αυστηρή σου μάτια και αντιμετώπιση δεν θα αφήσει περιθώρια για θετική εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα ενισχύει τον εγωισμό και το πείσμα και μπορεί να γίνεις υπερβολικά επιβλητικός με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σε απασχολούν έντονα. Είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα που έχεις συναλλαγές, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου γιατί οι υπερβολές και οι φόβοι σου οδηγούν σε συμπεριφορές που δεν θα γίνουν ανεκτές.

Φρόντισε να βρεις την αυτοκυριαρχία και την αυτοεκτίμησή σου και μείνε μακριά από διαλεχτές και σκληρές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τι μπορεί να σου προσφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα ενδιαφέρεσαι κυρίως να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις και θέλεις να καλύψουν γύρω σου. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικογενειακής φύσεως που σε πληγώνουν και μπορεί να υπερβάλλεις στη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Όμως οι φόβοι μπορεί να σε καταβάλλουν και να υπάρξουν συμπεριφορές από την πλευρά σου που θα επηρεάσουν αρνητικά την όποια απορία. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες να κατευθύνουν αρνητικά την όποια κατάσταση σε ενδιαφέρει.

Προσπάθησε να διαχειριστείς την ανάγκη να επιβληθείς στο ταίρι σου λόγω ανασφαλειών και πληγών του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να μην ξεφύγεις με απότομες και απόλυτες αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση λόγω των ζητημάτων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και βαραίνουν την ψυχολογία σου. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη δουλειά καθώς από τη μία πλευρά ο συναισθηματισμός από την άλλη οι φόβοι σου δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς και να είσαι προσγειωμένος στα καθήκοντα που έχεις αναλάβει. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε να έχεις την προσοχή σου απόλυτα σε αυτό που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Αφουγκράσου την διαίσθηση σου και μην επιτρέψεις σε φαντάσματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στη σχέση δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν αναδεικνύοντας και πάλι φόβους και πληγές που έχουν αφήσει το στίγμα τους και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Το απόγευμα εγείρει καχυποψία και ανασφάλεια για φίλους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και δεκτικός προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι με απότομο και επιβλητικό τρόπο. Είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν το ίδιο έντονα και μπορεί να οδηγηθούν οι σχέσεις σας στα άκρα λόγω σκληρών δηλώσεων και πράξεων που θα στιγματίσουν για τα καλά οι σχέσεις σας.

Η έντονη ανάγκη ανεξαρτησίας παλεύει μέσα σου με την επιθυμία για κυριαρχία και επιβολή στο ταίρι σου. Πιθανές παράλογες συμπεριφορές από την πλευρά σου να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον δείχνει το ενδιαφέρον του, όμως οι φόβοι σου μπορεί να οδηγήσουν αμυντικά σε αλαζονεία που θα φέρει την απομάκρυνση. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και με την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Το απόγευμα εγείρει ανάγκη επιβολής και χειρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα οδηγήσουν σε προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι οι ανώτεροι σου προσπαθούν να επιβάλλουν καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν στην επαγγελματική ζωή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις αντιληφθεί παρασκήνιο που σε ενοχλεί έντονα. Πρόσεξε γιατί συγκρούσεις δεν θα ευνοήσουν τις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, φρόντισε να τις αποφύγεις.

Μπορείς να γίνεις σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου αρκεί να επιβάλεις τα θέλω σου και να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο. Σκέψου ότι αυτό θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα ευνοήσουν την όποια εξέλιξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα επιδιώκεις να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε οδηγεί σε δογματικές και φανατικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα και θα προσκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις αυτά που θεωρείς εσύ ότι είναι ορθά σε πρόσωπα που συνεργάζεσαι και θέλουν να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η συμπεριφορά σου μπορεί να απογοητεύσει και να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες που θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα για εσένα.

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες που προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να παραγκωνίσουν την αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, όμως μπορεί να γίνεις αυθάδης και απόλυτος μαζί τους προκαλώντας δυσάρεστες εξελίξεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο σε ότι αφορά την διασκέδαση και τις χαρές που αποκλειστικά και μόνο ενδιαφέρουν εσένα. Το απόγευμα φέρνει ξαφνικές προσκλήσεις από το ευρύτερο περιβάλλον που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικοινωνιακές συμφωνίες και προτάσεις από πρόσωπα του εξωτερικού μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσεις καθώς ο εγωκεντρισμός και η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να ενοχλήσουν σημαντικά και να μπουν εμπόδιο στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ξαφνικές προσκλήσεις λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για τη σχέση καθώς σας βοηθούν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και από πιθανές εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου εκτοξεύοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στα ύψη. Φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!