ΖΩΔΙΑ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα θετική για 3 τυχερά ζώδια

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, μόλις ξεκίνησε και σε λίγες ημέρες θα έχουμε και Νέα Σελήνη και οι αστρολόγοι, εκτιμούν πως αυτή η εβδομάδα, θα είναι αρκετά ευνοϊκή για όλα τα ζώδια και ειδικά για τρία ζώδια, που έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr η νέα Σελήνη στις 29 του μήνα φέρνει μεγάλες ευκαιρίες και νέα δεδομένα. Με προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις και τις υπερβολές αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαιτέρως θετική για όλα τα ζώδια. Τρεις εκπρόσωποι ωστόσο, θα ευνοηθούν περισσότερο.

Καρκίνος

Βρίσκετε ξανά την αυτοπεποίθησή σας και δεν χάνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Βάζετε νέους στόχους και αφήνετε πίσω σας ό,τι σας βαραίνει. Συγρκατήστε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, είδικά στα επαγγελματικά και σκεφτείτε δυο φορές πριν δεχτείτε μια πρόταση για δουλειά. Εξετάστε καλά όλες τις παραμέτρους πριν πείτε το «ναι» και συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά, καθώς οι κόποι σας θα αναγνωριστούν σύντομα.

Αυτή την εβδομάδα βάζετε τέλος σε τρόπους σκέψεις που δεν σας βοηθούσαν, αλλά και καταστάσεις που σας κρατούσαν πίσω. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και προτάσεις. Η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας είναι τώρα. Είναι στο χέρι σας να την εκμεταλλευτείτε.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ όμορφη για εσάς, καθώς αναγνωρίζετε πλέον πως εσείς είστε εκείνη που πρέπει να δώσετε λύσεις στα προβλήματάτ σας. Έχετε περάσει από πολλή ψυχική αγωνία και τώρα που μοιάζουν όλα να φτάνουν στο τέλος τους χαλαρώνετε.

Η ρομαντική σας διάθεση είναι διάχυτη, ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και το ταίρι σας το βρίσκει αυτό πολύ όμορφο. Περνάτε καλά μαζί και εκφράζετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά σας. Νιώθετε αισιόδοξη και γεμάτη ενέργεια για να συνεχίσετε. Δεν σας αρέσει όταν απλώς αποδέχεστε τις καταστάσεις ως έχουν, γι’ αυτό και αναλαμβάνετε δράση. Τα άστρα σας ευνοούν, γι’ αυτό συνεχίστε.

Ιχθείς

Μπορεί η ημέρα σας να ξεκίνησε με λίγο μουντή διάθεση, μα μέσα στην εβδομάδα όλα αλλάζουν. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε νέα ξεκινήματα, νέες δραστηριότητες, νέα ζωή. Πριν κάνετε το επόμενο βήμα, κατεβάστε λίγο ταχύτητα και σκεφτείτε πριν πάρετε αποφάσεις. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και θα δείτε πως όχι μόνο θα ξεκαθαρίσετε τι πρέπει να κάνετε στις καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος, αλλά και πώς να τις λύσετε με τον τρόπο που θέλετε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!