ΖΩΔΙΑ

Η σημερινή Νέα Σελήνη θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις ζωές 3 ζωδίων

Κάθε Νέα Σελήνη, στην αστρολογία σημαίνει την αρχή ενός νέου κύκλου και η σημερινή Νέα Σελήνη, θα φέρει αλλαγές και θα επηρεάσει πολύ όλα τα ζώδια, αλλά ειδικά τρία εξ αυτών θα δεχτούν μεγαλύτερη επιρροή από αυτό το νέο καλοκαιρινό φεγγάρι.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr την προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου. Ο Καρκίνος έχει να κάνει με τον εσωτερικό μας κόσμο – σκεφτείτε την οικογένεια, το σπίτι και την αίσθηση του να ανήκετε κάπου. Αυτή η σελήνη, λοιπόν, θα ενισχύσει τους τομείς της ζωής που τείνουμε να κρατάμε πιο ιδιωτικούς. Κάθε νέα σελήνη σημαίνει και μια καινούρια αρχή. Κύκλοι κλείνουν και νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Δεν σημαίνει πως όλα γίνονται εύκολα, μα καθοριστικές αλλαγές θα λάβουν χώρα με τα παρακάτω ζώδια να επηρεάζονται περισσότερο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την Νέα Σελήνη;


Κριός

Αυτή η νέα σελήνη σας «χτυπά» στον τομεά του σπιτιού. Ακριβώς εκεί που είστε πιο ευάλωτοι. Λαμβάνοντας χώρα στον τέταρτο οίκο σας, αυτών των εσωτερικών και των προσωπικών σας υποθέσεων,  ρίχνει φως σε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Και αν δεν έχετεενα μέρος στο οποίο να αισθάνεστε ασφάλεια και να νιώθετε άνετα, ήρθε ο καιρός να ξεκινήσετε να το χτίζετε. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα μπορούσε να σας εμπνεύσει από το να καθαρίσετε το διαμέρισμά σας, να προγραμματίσετε μια βραδιά ταινίας με την οικογένεια ή ακόμα και να μετακομίσετε. Ακούστε την καρδιά σας και θα ξέρετε τι να κάνετε.

Καρκίνος

Μπορεί να είστε ντροπαλές και ήρεμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ενίοτε δεν αναζητάτε ή δεν θέλετε την προσοχή. Η Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας σάς βάζει στο επίκεντρο της προσοχής. Βρίσκεστε στο μυαλό όλων, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για προσωπικές υποθέσεις. Αντιλαμβάνεστε πως δεν είστε το ίδιο άτομο με παλαιότερα, εξέλισσεστε και σας αρέσει αυτό που βλέπετε πλέον στον καθρέφτη. Αγκαλιάστε τον νέο σας εαυτό. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε πως έχετε γίνει ένα πιο δυνατό και ενδιαφέρον άτομο, μέσω των αλλαγών και των δυσκολιών των τελευταίων ετών.

Ζυγός

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλούν για εσάς. Αυτή η νέα σελήνη φέρνει ένα κύμα ηλεκτρικής ενέργειας στον 10ο οίκο της δημόσιας εικόνας σας και σας εμπνέουν να προχωρήσετε σε αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας και θα εντυπωσιάσουν. Μια πολύ καλή περίοδος ξεκινά και τα άστρα σάς ευνοούν, ειδικά αν θέλετε να λάβετε μέρος σε κάποιον διαγωνισμό ή να προωθήσετε τη δουλειά σας. Αφήστε τους δισταγμούς και τις δεύτερες σκέψεις πίσω, μπορεί να φτάσετε στην κορυφή νωρίτερα από όσο περιμένατε!

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!