ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2022

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, μεθοδικότητα, καλλιεργημένη υπομονή και επιμονή. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις και επιδιώξεις. Ώριμες αποφάσεις θα παρθούν, συνετά θα είναι τα ρίσκα, στα νέα εγχειρήματα θα υπάρξει η δυνατότητα για θετική εξέλιξη

Κριός
Το βλέμμα σου στη λεπτομέρεια είναι εξαιρετικό νωρίς σήμερα και ένα τρίγωνο Ερμή – Κρόνου προσφέρει ένα αίσθημα προσγείωσης μέσω της επικοινωνίας με συγγενείς, γνωστούς, φίλους ή ακόμα και με τον εαυτό σου. Τα θετικά σχόλια μπορούν να τροφοδοτήσουν το κίνητρό σου να κάνεις το καλύτερο. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη σε ανισορροπίες στο περιβάλλον σου, συμπεριλαμβανομένων καταστάσεων που είναι πολύ ακατάστατες και ταραχώδεις. Μια συνομιλία ή μια είδηση μπορεί να είναι παραπλανητική και ίσως είναι καλύτερο να αφήσεις τον χρόνο να δείξει.

 

Ταύρος
Οι ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας ενθαρρύνουν την πρακτική σκέψη. Ίσως αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις κάτι που έχεις αφήσει στην άκρη. Οι συζητήσεις είναι εποικοδομητικές και μπορεί να μάθεις ένα ή δυο κόλπα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα. Οι δημιουργικές και ευφάνταστες δραστηριότητες είναι πιθανό να πάνε καλύτερα από τις πρακτικές, αλλά είναι καλή ιδέα να είσαι προσεκτική αν ασχολείσαι με το δεύτερο.

 

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα είσαι γρήγορη στο να προσδιορίσεις και να επικεντρωθείς στις προτεραιότητες. Θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα όνειρο, ένα έργο ή να κάνεις μια άλλη προσπάθεια κοντά στην καρδιά σου. Η ζωή σου μπορεί να μην είναι πολύχρωμη στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με την οργάνωση πραγμάτων. Η φαντασία σου μπορεί να αυξηθεί όσο προχωρά η μέρα και είναι καλύτερο να αποφύγεις την υπερβολή.

 

Καρκίνος
Νωρίς σήμερα μια διέλευση Ερμή – Κρόνου είναι καλή για να αναζητήσεις αποτελέσματα και όχι απλά ιδέες. Προτιμάς να διοχετεύσεις την ψυχική σου ενέργεια σε κάτι αξιόλογο και ουσιαστικό. Είναι πιθανό να έχεις αξιοσημείωτα ακριβείς αντιλήψεις για ένα θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά. Η εργασία στα παρασκήνια μπορεί να ευημερήσει, ενώ η προσοχή σου στις λεπτομέρειες σε βοηθά καθώς τα όρια θολώνουν όσο η μέρα προχωρά. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και κάντε πράγματα μαζί έξω από τα συνηθισμένα. Εάν είσαι μόνη, η μέρα είναι ιδανική για φλερτ και νέες γνωριμίες.

 

Λέων
Ένα τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας σε προσγειώνει και μπορεί να ωφεληθείς από την οργανωμένη σκέψη. Μια ενισχυτική, υποστηρικτική συμμαχία ή συνομιλία που οικοδομεί την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου είναι ισχυρή. Καθώς η μέρα προχωρά ακολουθείς μια διαφορετική διαδρομή και η σκέψη μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις μια κατάσταση που έχει να κάνει με συναισθηματικές προσκολλήσεις, σχέσεις ή οικονομικά θέματα. Ο Ποσειδώνας στον ηλιακό 8ο οίκο σου προκαλεί τον Ερμή και είναι καλύτερο να ενημερώνεσαι για το τι συμβαίνει με τους κοινούς πόρους.

 

Παρθένος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μια όψη Ερμή – Κρόνου σε γειώνει και η υπεύθυνη πλευρά σου βρίσκεται στο επίκεντρο, κυρίως μέσω της εργασίας, των υπηρεσιών ή της ηγεσίας σου. Η αίσθηση της αποστολής ή του σκοπού ενισχύει την παραγωγικότητά σου. Μπορείς να επικεντρωθείς στο να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Το να αισθάνεσαι ότι χάνεις ενέργεια ή τον ενθουσιασμό σου είναι προσωρινό και σου υπενθυμίζει να κάνεις ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείς.

 

Ζυγός
Το να εστιάζεις σε αυτό που είναι εφικτό θα κάνει θαύματα για σένα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μειώσεις λίγο την πρόοδο και τις μεγάλες νίκες. Η επικοινωνία των ιδεών ή του οράματός σου με άλλους, η διδασκαλία, η μελέτη είναι παραγωγική. Επωφελείσαι από το να κάνεις τα πράγματα βήμα βήμα. Ο έρωτας και το φλερτ σήμερα ευνοούνται.

 

Σκορπιός
Στο πρώτο μισό της ημέρας μια διέλευση Ερμή – Κρόνου σε βοηθά να δεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως τα επιθυμείς ή τα φοβάσαι. Ένα αίσθημα συναισθηματικής δύναμης σε βοηθά να νιώσεις καλά. Υπάρχει μια έλξη σε ό,τι είναι κάτω από την επιφάνεια ή κρυμμένο από τα μάτια σου και απολαμβάνεις την προσπάθεια να καταλάβεις πράγματα ή να λύσεις ένα μυστήριο. Ένα δίλημμα θα μπορούσε να εξελιχθεί ή να φαίνεται ότι επιλύεται από μόνο του. Αυτή η διέλευση είναι χρήσιμη για να αποκτήσεις ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με ένα συναισθηματικό ή οικογενειακό ζήτημα.

 

Τοξότης
Νωρίς σήμερα μια διέλευση Ερμή – Κρόνου βοηθά να γειωθεί η σκέψη ή η επικοινωνία σου, ιδιαίτερα στις σχέσεις. Μπορεί να υπάρξει μια εποικοδομητική συνομιλία ή συνεδρία με κάποιον που θα σε διευκολύνει να οργανώσεις τις σκέψεις σου ή θα σε βάλει σε μια πιο πρακτική, ρεαλιστική νοοτροπία. Το να εστιάσεις σε ένα έργο ή να γράψεις τις σκέψεις σου έχει θετικά αποτελέσματα. Τα προβλήματα λύνονται καλύτερα με τη λογική βήμα προς βήμα και οργανωμένα.

 

Αιγόκερος
Νωρίς σήμερα δίνεις περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια, στη δουλειά, την υγεία και την επίλυση προβλημάτων. Οι μικροδουλειές και τα καθήκοντα βρίσκονται σε μεγάλη εστίαση. Είσαι λιγότερο διατεθειμένη να σκεφτείς τη μεγαλύτερη εικόνα ή να κάνεις μακροπρόθεσμο προγραμματισμό καθώς μηδενίζεις τις καθημερινές υποθέσεις και τις ρουτίνες σου το πρώτο μισό της ημέρας. Οι λογικές απαντήσεις σε ερωτήσεις ικανοποιούν τους περισσότερους και η οργάνωση της σκέψης είναι καταπραϋντική.

 

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα η κατάδυση σε ένα έργο που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ικανοποιητική. Ακόμα κι αν οι συνομιλίες δεν είναι ιδιαίτερα πολύχρωμες μπορεί να είναι χρήσιμες και διδαχτικές. Το να κρατάς τα πράγματα απλά και μεθοδικά λειτουργεί καλύτερα προς το παρόν. Η αφοσίωσή σου σε εποικοδομητικές δραστηριότητες ή χόμπι σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου. Κάνε μια παύση και αναθεώρησε ή ξανασκέψου τα σχέδιά σου.

 

Ιχθείς
Με μια διέλευση Ερμή – Κρόνου να επηρεάζει νωρίς σήμερα, το επίκεντρο είναι η κοινή λογική και η επιθυμία για ένα σχέδιο ή μια στρατηγική. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανωθείς ή να κάνεις κάτι παραγωγικό στα παρασκήνια. Το να εστιάζεις σε αυτό που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι καταπραϋντικό και ενδυναμωτικό και αισθάνεσαι καλύτερα αν ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου. Η μέρα είναι ιδανική για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!