ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για διεκπεραιώσεις, για άμεσες τακτοποιήσεις, για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη σωματική τόνωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συντονισμός, μεθοδικότητα, οργάνωση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η συγκέντρωση στους στόχους και οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σφοδρές αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό πεδίο. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να καταξιωθείς και αυτό θα προσπαθήσεις να τον μέγιστο τρόπο. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει και μην μπει σε διαδικασία συζητήσεων που θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη για την καριέρα σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Προσοχή σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή με το ταίρι σου καθώς η κυκλοθυμία θα οδηγήσει τα σκληρά λόγια. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν περιθώριο για να ασχοληθείς με νέα γνωριμία που μπορεί να σε προσεγγίσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα πονέσουν. Νιώθεις ότι μπορείς να επικεντρωθείς σε πνευματικές αναζητήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές συζητήσεις σε σχέση με το εμπόριο, είναι σημαντικό όμως να αντιληφθείς ότι το να κοντραριστείς με τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Προσπάθησε διαισθητικά να καταλάβεις τι θέλουν από σένα και να αποφύγεις πιθανές παγίδες.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Μην επιδιώξει σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές μαζί του που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από περίεργες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, μην αφήνεις πιθανές αμφιβολίες να χαλάσουν την θετική διάθεση πού έχεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η μέρα είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό δημιουργώντας ένταση και συγκρούσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και την καχυποψία που επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία σε ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες καθώς έρχονται στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που αλλάζουν τα δεδομένα. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε βαρύνουν ψυχολογικά και να επηρεάσουν τις κινήσεις σου.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να μην απογοητευτείς από συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε πληγώνουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι η ψυχολογία σου είναι αυτή που σε επηρεάζει και όχι το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς η κατήφεια και η εσωστρέφεια κυριαρχούν

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν με συνεργάτες ή με το ταίρι σου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προσπαθήσεις για να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σκληρές κουβέντες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεται καθώς θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες, όμως μη βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις πραγματικά.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ηρεμία και ισορροπία στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι θέλουν να επιβληθούν και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στην επικοινωνία μαζί τους.


ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα. Φροντίζεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που πιέζουν το πρόγραμμά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν στον εργασιακό χώρο έχοντας πάντα απόλυτη συναίσθηση και αυτοσυγκέντρωση σε ότι κάνεις. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές με συναδέλφους που δεν θα διστάσουν να σε πληγώσουν με τη συμπεριφορά τους.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις και παραθέσεις με το ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζει τον κόπο. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει, η αυστηρότητα που δείχνεις δεν θα βοηθήσει στην οποία εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα είναι πιθανό να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να πάρεις πρωτοβουλίες για συζητήσεις επαγγελματικό περιβάλλον όμως δεν πρέπει να γίνεις καυστικός και εριστικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Είναι απαραίτητο να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται για να υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση και όχι κόντρες που θα επηρεάσουν τα σχέδιά σου.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Προσοχή αλαζονικές συμπεριφορές μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου καθώς η αντίδραση του θα σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, είναι σημαντικό όμως να μην εκδηλώσεις εριστική διάθεση πού χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονη ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με ανώτερους. Το απόγευμα σε ωθεί να αποζητήσεις την οικογενειακή γαλήνη και την τρυφερότητα των δικών σου προσώπων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις και συνεννοήσεις που μπορεί να υπάρχουν στην επαγγελματική σου στέγη. Προσπάθησε να αποφύγεις την σκληρότητα και την απολυτότητα που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε κόντρες. Η διαλλακτικότητα θα δώσει λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτό θα έχει κόστος στο ταίρι σου και θα αντιδράσει έντονα απέναντί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, η προσωπική σου διαχείριση θα δώσει το στοίχημα για την επόμενη μέρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αντιδράς σε ότι θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει. Το απόγευμα θα φέρει σημαντικά ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξεκαθαρίσματα μπορεί να υπάρχουν σε ζητήματα εμπορικής φύσεως που πιθανά να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην εξέλιξή τους. Οι κόντρες με τους ανωτέρους σου θα έχουν σημαντικό κόστος για αυτό πρόσεξε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις επαναστατικές του διαθέσεις.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Είναι σημαντικό να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία με το ταίρι σου και να μην αφήσει υπόνοιες ή αμφιβολίες που θα δημιουργήσουν αναταράξεις στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να τονίσουν την ανάγκη για σοβαρότητα και ασφάλεια στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σκληρές διαπραγματεύσεις και κόντρες οικονομικές συμφωνίες. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να επιμείνεις ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικές υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν, όμως δεν πρέπει να γίνεις σκληρός λόγω της υποψίας σου καθώς αυτό θα έχει κόστος. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να λειτουργήσεις με βάση το ένστικτό σου που δεν πρόκειται να σε προδώσει.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Προσπάθησε να κατεβάσεις την καχυποψία που μπορεί να δείξεις στο ταίρι σου καθώς με ευκολία μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονες νέες γνωριμίες μπορεί να προκαλέσουν το καρδιοχτύπι, προσοχή καθώς τα λόγια μπορεί να πληγώσουν και να απογοητεύσουν. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στα οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν προκαλώντας υπερένταση. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αυτήν αυστηρές συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αδιαλλαξία θα παίξει αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη των συνεργασιών σου για αυτό προσπάθησε να προσεγγίσει στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο με διαφορετικό τρόπο. Αναστάτωση θα δημιουργηθεί λόγω ξαφνικών γεγονότων που αλλάζουν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να δείξεις στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις, οι τάσεις απομάκρυνσης που έχεις δεν θα βοηθήσουν ευχές. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, προσοχή καθώς η κατήφεια πού σε χαρακτηρίζει μπορεί να απομακρύνει κάθε πιθανότητα εξελίξης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δεν αποκλείεται να βγάλει απωθημένα στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινότητα. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλά θα κάνεις να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν ακόμα και εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς δημιουργούν έντονο άγχος. Προσοχή σε συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά στον εργασιακό χώρο καθώς θα εξελιχθούν αρνητικά και αυτό θα σε απογοητεύσει.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Ο ρομαντισμός μπορεί να τη βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη πιθανή καχυποψία και τραύματα του παρελθόντος που επηρεάζουν ακόμα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου καθώς οι έντονες ευαισθησίες σου δεν αφήνουν περιθώριο για φλερτ και κοινωνικό παιχνίδι

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύες, η μερα σε καλεί να στραφείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να κάνουν μία νέα διαχείριση σε σχέση με τους ψυχικούς και οικονομικούς πόρους. Ήρθε η ώρα να κλείσουν οι πληγές που μπορεί να επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα εμπορίου, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που μπορεί να εξελιχθούν προς επικερδή για εσένα. Οι πρωτοβουλίες για συζητήσεις οικονομικής φύσεως με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος μπορεί να στεφθούν με επιτυχία αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Η εξωστρέφεια παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου καθώς εκδηλώνει συναισθήματα και χαρούμενη διάθεση στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αυτό δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας για σένα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι η σιγουριά είναι αυτή που θα σε έλλειψη σε νέο πρόσωπο που θα καταφέρει να κλείσει πράγματα του παρελθόντος που σε ταλανίζουν ακόμα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!