VIRAL

Τα φιλιά της Βρισηίδας και του Σπύρου προκάλεσαν χαμό [εικόνες]

Ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, πήγε το περασμένο Σαββατοκύριακο να συναντήσει το μοντέλο στη Θεσσαλονική και είδαμε τους δυο πρώην Survivors, να ζουν ξανά τον έρωτά τους δίπλα στη θάλασσα, αλλά αυτή τη φορά όχι στον Άγιο Δομίνικο, αλλά στη Χαλκιδική.

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι φουλ ερωτευμένος με το νεαρό μοντέλο και πως οι δυο τους ήδη αναζητούν σπίτι στην Αθήνα για να στεγάζουν τον έρωτά τους.


Πάντως ο Μαρτίκας δεν κρύβει τον έρωτά του και ανέβασε στο Instagram τρυφερές πόζες του με τη Βρισηίδα του, γράφοντας στη λεζάντα: «ποτέ μη μετανιώνεις για ό,τι σε κάνει να χαμογελάς»  και προκάλεσε αναρίθμητα σχόλια.

 

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την ανάρτηση, υπήρξαν και πολλοί που... έκραξαν τον Σπύρο αλλά ο ίδιος απάντησε με πολύ ψυχραιμία στα πικρόχολα σχόλια

«Αρχηγέ άσε τη Βρισηίδα, κάνει σαν 10χρονο που δε της πήραν την καινούργια barbie» έγραψε ένας ακόλουθος του φαρμακοποιού με τον ίδιο να απαντά,  «Της πήρα 10 barbie και είναι πολύ ήρεμη τώρα, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, το κανόνισα».

Ένα άλλο σχόλιο ανέφερε, «Σε τέτοια ηλικία μια σχέση με μια τόσο ανώριμη κοπέλα είναι χάσιμο χρόνου αν δεν είναι fake η σχέση. Στην αρχή 3-4 μήνες έρωτας και μετά θα ξαναβλέπεις ένα κορίτσι κακομαθημένο κοριτσάκι που θα σε παρατήσει για τον επόμενο που θα βαρεθεί» και λίγο μετά ήρθε η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα. «Σ’ ευχαριστώ αγαπημένη μου για τη συμβουλή σου» έγραψε σε ένα άλλο σχόλιο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!