VIRAL

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ένα tweet προκάλεσε νέο... χαμό σχολίων

Πλέον πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως ο άσσος των γηπέδων μάλλον... επίτηδες προσπαθεί να προκαλεί χαμό στο twitter γιατί για πολλοστή φορά ένα tweet του κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες χλευαστικά, ακόμη και σφοδρότατα επικριτικά σχόλια και έγινε viral.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να προκαλέσει χαμό στο twitter με αναρτήσεις που κατά καιρούς έχει κάνει, καθώς ο ίδιος μοιράζεται τις... σκέψεις του δημόσια, αλλά συχνά το κάνει εντελώς άκαιρα ή φανερώνοντας πως ο ίδιος ζει μια χλιδάτη ζωή και δεν έχει καμιά συναίσθηση για το πως ζει η πλειονότητα των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη.


Κάτι ανάλογο έκανε και τώρα προκαλώντας νέο χαμό σχολίων.

«Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ένας μήνας μέχρι να ξεκινήσω να πληρώνω ενοίκιο», έγραψε αυτή τη φορά στο twitter ο Έλληνας τενίστας.

 
Οι αντιδράσεις όπως ήταν λογικό δεν άργησαν να έρθουν με πολλούς να λένε «καλωσήρθες στον κόσμο μας Στέφανε», ενώ άλλοι να τον προτρέπουν να μην μιλά για τέτοια ζητήματα λόγω της οικονομικής του κατάστασης. 

«Μόλις πλήρωσα το ενοίκιό μου και σκέφτομαι από τώρα τον επόμενη μήνα. Είμαι σίγουρος ότι ο Στέφανος θα μπορεί να αγοράσει ολόκληρο σπίτι στο μεταξύ», έγραψε κάποιος.

«Αν πληρώνει εσύ ενοίκιο, τότε ποιοι έχουν σπίτια», αναρωτιέται ένας άλλος.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!