VIRAL

"Κράζουν" την Ιωάννα Μπέλλα γιατί δείχνει... αγνώριστη και η ίδια απαντά

Η εκρηκτική μελαχρινή καλλονή Ιωάννα Μπέλλα, βρίσκεται στις ΗΠΑ, αλλά δέχεται βροχή αρνητικών μηνυμάτων καθώς στις τελευταίες αναρτήσεις της δείχνει να είναι... αγνώριστη και η ίδια απάντησε στα σχόλια, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό της.

Θυμίζουμε πως πριν λίγα χρόνια η Ιωάννα, είχε "κοπεί" στις οντισιόν του GNTM ακούγοντας πολύ αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις.


Η ίδια όμως αν και έμεινε εκτός του τηλεοπτικού ριάλιτι μοντέλων κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2018.


Όμως στις τελευταίες αναρτήσεις της η Ιωάννα δεν θυμίζει καθόλου την κοπέλα που κέρδισε την πρωτιά στα ελληνικά καλλιστεία πριν 4 χρόνια.


Οι πάνω από 1 εκατομμύριο followers της στο Instagram έσπευσαν να σχολιάσουν τις αλλαγές στην εμφάνισή της, αλλά και την εμφανέστατη υπερβολική χρήση φίλτρων στις τελευταίες αναρτήσεις της και η ίδια απάντησε με ένα μάλλον οργισμένο story.

«Τις τελευταίες μέρες παίρνω διάφορα μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά, γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες μου, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις… Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά» έγραψε η Ιωάννα Μπέλλα.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!