WOMEN'S GUIDE

Μάθε τί τρώει η Κατερίνα Λέχου και παραμένει... κορμάρα

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η διάσημη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου θα γιορτάσει τα 55α γενέθλιά της, αλλά η ίδια, εδώ και δεκαετίες δείχνει να είναι πάντα όμορφη και πάντα fit, χωρίς καμιά αυξομείωση στα κιλά της.

Πρόσφατα η 54χρονη ηθοποιός πόζαρε φορώντας το μπικίνι της και χωρίς μακιγιάζ και όλοι έμειναν άφωνοι...


Πώς όμως καταφέρνει να παραμένει πάντα σε φόρμα;


 

Η γνωστή ηθοποιός δεν αγχώνεται με το βάρος της και δεν παρακολουθεί τα κιλά της, αλλά φροντίζει να ακολουθεί μια πολύ υγιεινή διατροφή, χωρίς να κάνει... παρασπονδίες.

Στο bestofyou.gr διαβάσαμε πως η Κατερίνα Λέχου δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό γεύμα, το οποίο μάλιστα διαφέρει από μέρα σε μέρα.

Προτιμά το πρωί να τρώει μία φρυγανιά ολικής αλέσεως με τυρί ή ένα αυγό. Εναλλακτικά, επιλέγει ένα γιαουρτάκι με δημητριακά ή ένα τοστ με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα.

Το μεσημέρι τρώει συχνά ψάρι, για παράδειγμα σολομό, αλλά και όσπρια, όπως φρέσκα φασολάκια ή επιλέγει τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως.

Το ψωμί δεν είναι απαγορευτικό, ωστόσο επιτρέπεται μόνο μία φετούλα, ενώ πολλές φορές, σύμφωνα με την Κατερίνα Λέχου θα μπορείτε να συνοδέψετε το γεύμα σας με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Για το βράδυ, προτιμά κάτι ελαφρύ, όπως ένα γιαούρτι με φρούτα ή μια τονοσαλάτα.

Η Κατερίνα Λέχου δεν πίνει ποτέ καφέ και αποφεύγει τα τηγανιτά και τις λοιπές «αμαρτίες», όπως πίτσες, σουβλάκια, burgers, κ.τ.λ.

Τέλος, επιλέγει ανά τρεις ώρες να τρώει ένα σνακ που μπορεί να είναι ξηροί καρποί, κατά κύριο λόγο αμύγδαλα και φρούτα φρέσκα ή ξερά.

Ενώ, πίνει ανελλιπώς κάθε μέρα δύο φλυτζάνια πράσινο τσάι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!