ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 17 Ιουλίου 2022

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη, έκταση θα έχει πνευματικότητα, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαύγεια, ευστροφία, διαίσθηση, ευρηματικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, ο τρόπος που θα γίνουν οι συνεργασίες και οι συζητήσεις θα είναι ιδιαιτέρως βοηθητικός θα δώσει την ώθηση για βελτίωση και θετική αλλαγή.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σταθερότητα στις απόψεις σου εντυπωσιάζει και δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς λογικά για επόμενες κινήσεις σε πιθανούς στόχους που έχεις. Προσοχή νωρίς το πρωί γιατί ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που να αδικήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ανασυνταχθείς σκεπτόμενος πολύ σοβαρά ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Ο δυναμισμός και οι πρωτοβουλίες συνδυάζονται με ώριμη και ψύχραιμη σκέψη και δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η κατανόηση και η υπέροχη επικοινωνία που υπάρχει στη σχέση σου σού δίνει δύναμη για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Το ταίρι σου σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για την προσωπική σου ζωή και για ότι θέλεις στην αγάπη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι ανασφάλειες γίνονται εντονότερες από ποτέ τις πρωινές ώρες καθώς πιθανά να μην είναι εύκολο να ελέγξεις αυτά που νιώθεις και να βγάζεις συμπεράσματα που αδικούν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Μετά το μεσημέρι μπορείς να ισορροπήσεις και να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι σκέψεις σε ότι αφορά εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Όμως είναι γεγονός ότι δεν αφήνεις την ευαισθησία να κυριαρχήσει και μπορείς με λογική να δρομολογήσεις τα επόμενα σου βήματα σχεδιάζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο έντονος συναισθηματισμός και η επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου πρωταγωνιστούν και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές στη σχέση. Ο αδέσμευτος επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, η κατανόηση και η συναισθηματική ένταση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η επικοινωνία και η εξωστρέφεια ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις κάθε συζήτηση και επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Μετά το μεσημέρι η αυτοπεποίθηση απογειώνεται και μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στους γύρω σου καθώς πρωταγωνιστείς χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς στις συνεργασίες σου. Το εμπόριο μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα σχέδιά σου για αυτό φρόντισε να εκφράσεις με ειλικρίνεια αυτά που επιδιώκεις να πετύχεις καθώς μπορείς να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα για να συμφωνήσεις και να προχωρήσεις σε επόμενα επαγγελματικά βήματα.

Νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου το πρόσωπο που μπορεί να αντιληφθεί άμεσα αυτά που θέλεις από μία σχέση και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. Ο αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με νέα πρόσωπο δείχνει να συμμερίζεται ακριβώς αυτά που θέλεις από την αγάπη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σωματική σου υγεία είναι κάτι σημαντικό που οφείλεις να προσέξεις. Η ενέργεια που πρέπει να έχεις για να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που αυξάνονται θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να είσαι ακριβής και αποτελεσματικός στις κινήσεις σου. Μην αναλώνεσαι σε δουλειές ρουτίνας που μπορείς να τις διεκπεραιώσεις με μεγάλη ευκολία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να είσαι αποτελεσματικός και ότι έχεις αναλάβει. Μην αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου και μην επιτρέπεις στο άγχος να κυριαρχήσει καθώς μόνο εμπόδια θα βάλει στην εξέλιξη των υποχρεώσεων σου.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και εκεί μπορεί να βρεις κοινότοπο με το ταίρι σου που θα βοηθήσει στο να περνάτε όμορφα σε καθημερινό επίπεδο χωρίς να βαριέστε. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι κυρίως στη δουλειά σου και δεν αποκλείεται να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα καθώς η ψυχολογία σου έχει εκτοξευτεί στα ύψη και αυτό σε βοηθά να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι πιθανόν να ασχοληθείς με ταλέντα και με δημιουργικές δράσεις που σου κινούν το ενδιαφέρον και ανακουφίζουν την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αυτοπεποίθησή που νιώθεις θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να θέσεις νέους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικούς στόχους καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχθείς σε νέους κλάδους που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Η εξαιρετική συνεννόηση και ο έντονος συναισθηματισμός που επικρατούν στη σχέση βοηθούν στο να χάνεις το χρόνο που περνάς με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κινεί έντονα το ενδιαφέρον και απογειώνει την αισιοδοξία και τη διάθεσή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον είναι πολύτιμες και δεν υπάρχει τίποτα που θα επιτρέψει να χαλάσει η όμορφη ατμόσφαιρα. Βαθύτερα συναισθήματα και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια αποκαθιστώντας έτσι παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις γίνονται εντονότερες από ποτέ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις τις ευαισθησίες στην άκρη. Η σκληρή προσπάθεια και η αποτελεσματικότητά σου αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ο ρομαντισμός παίζει κυρίαρχο ρόλο σήμερα για τη σχέση σου καθώς θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζει ψυχική δύναμη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία είναι αυτή που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το στενό περίγυρό όπου μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Έτσι θα βρεις το κουράγιο να πατήσεις τα πόδια σου και θα αντιληφθείς ότι μπορείς να συνεχίσεις με δυναμικό τρόπο από δω και στο εξής. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά βήματα που έχεις μπροστά σου μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά ευοίωνα αρκεί να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου. Οι εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν από διαλόγους και συζητήσεις θα έχουν πολλά να σου δώσουν.

Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να περάσεις μοναδικά κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να γεννήσει υπέροχα συναισθήματα καθώς νιώθεις ότι έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι ευαισθησίες το πρωί κάνουν την εμφάνισή τους έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν έντονες ανασφάλειες και φοβίες που θα προβληματίσουν τη σχέση σου. Από το μεσημέρι και μετά βρίσκεις την ισορροπία που απαιτείται για να μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η θολή εικόνα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίσει τις πρωινές ώρες όμως δεν πρέπει να απογοητευτείς καθώς αργότερα βρίσκεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση σε προβληματίζει. Η υπομονή και η επιμονή είναι αρετές που θα σε βοηθήσουν για να πετύχεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες στη δουλειά σου.

Μην επιτρέψεις σε απωθημένα που σε ταλαιπωρούν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή και να δυναμιτίσουν το μοναδικό περιβάλλον που μπορείς να έχεις τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια και δημιουργεί προϋποθέσεις σταθερότητας στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου και αυτό δεν θα διστάσεις να το κάνεις εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Δείξε την απαιτούμενη γενναιοδωρία για να ξεφύγεις από εγωκεντρικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις την ουσία των σχέσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για ατολμία σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτός θα δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να εκφράσεις την δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου.

Μπορείς να επιδιώξεις να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση από αυτό. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής του ζωής καθώς σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και χαρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου είναι έντονη και μπορεί να παρεξηγηθεί από τους γύρω σου. Μετά το μεσημέρι σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ότι σε απασχολεί από το παρελθόν στα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο ζητήματα που ταλανίζουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες ιδιαίτερα το πρωί καθώς φαίνεται να μην έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων και αυτό να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να στιγματίσουν την πορεία σου και να έχουν αρνητικές προεκτάσεις.

Συναισθηματισμός και τρυφερότητα κατακλύζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν νευρικότητα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν, η συναισθηματική ταύτιση θα παίξει σημαντικό ρόλο για να σκεφτείς να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το να επικοινωνήσεις είναι καθοριστικό για εσένα για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με φίλους που μπορούν να αντιληφθούν τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις θα βοηθήσει στο να πείσεις φιλικά πρόσωπα για νέες φιλοδοξίες που μπορούν να μοιραστούν μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ομαδικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορείς να συντονιστείς κάτω από έναν κοινό στόχο που μπορεί να προσφέρει πολλά σε όλους. Οι πρωτότυπες ιδέες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου.

Ο συντονισμός σε κοινούς στόχους για εσένα και το ταίρι σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να λειτουργήσετε εξαιρετικά και να δείτε μία διαφορετική πτυχή της σχέσης σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα γεννήσει νέα συναισθήματα δίνοντας την αίσθηση ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην αγάπη.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολούν έντονα όμως αυτό δεν πρέπει να επιτρέψεις να σου δημιουργήσει κατήφεια και άγχος. Απόλαυσε την ημέρα με πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και κυρίως δημιουργούν την αίσθηση της σταθερότητας που τόσο αναζητάς στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καριέρα παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς σκέφτεσαι τις επόμενες κινήσεις σου και πως θα μπορέσεις να ωφεληθείς και σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αδιαλλαξία που δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς ευέλικτα και δείξε ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι κι αν σου ζητηθεί.

Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια καθώς είναι δίπλα σου για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πιστέψεις στον εαυτό σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθει σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!