VIRAL

Ο Γιάννης Κότσιρας αγωνιά για την Πεντέλη όπου βρίσκεται το σπίτι του

Ο μουσικός και γνωστός ερμηνευτής Γιάννης Κότσιρας, είναι ένας από τους Έλληνες καλλιτέχνες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης και ο ίδιος, έκανε χθες βράδυ μια δημόσια έκκληση μέσω Facebook συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια και likes, καθώς και ο ίδιος φάνηκε συγκλονισμένος με το μέγεθος της πυρκαγιάς που έπληξε την περιοχή.

Ο ίδιος, αφού τόνισε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη θέλησε να θυμίσει σε όλους να μην εγκαταλείψουν πίσω τα κατοικίδια ζωάκια τους, αφήνοντάς τα ουσιαστικά ανυπεράσπιστα απέναντι στις φλόγες και τους πυκνούς καπνούς.


«Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη. Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς και ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ. Η Πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει αλλά από προσωπική πείρα δεν μαζεύεται αυτή η φωτιά. Θα χρειαστεί να εκκενωθούν περιοχές και να είμαστε όλοι σε επιφυλακή το βράδυ. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θερμή παράκληση. Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα» έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!