WOMEN'S GUIDE

H Kim Kardashian έκανε το κούρεμα που είναι η απόλυτη τάση για το φθινόπωρο

Αν και βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού, η διαβόητη Kim Kardashian έσπευσε και πάλι στο κομμωτήριο για μια ριζική αλλαγή στο hair look της και το κούρεμα που επέλεξε, σύμφωνα με τους hair experts θα είναι το κούρεμα που θα κυριαρχεί το προσεχές φθινόπωρο.

Η αλήθεια είναι πως μέσα στη φετινή χρονιά η Kim έχει κάνει πολλές και πολύ ακραίες επεμβάσεις στα μαλλιά της.


Αρχικά έγινε κατάξανθη για το Met Gala όπου προκάλεσε σάλο φορώντας το φόρεμα της Marilyn Monroe και στην πορεία διατήρησε για καιρό το ξανθό χρώμα, αλλά πρόσθεσε πολύ μακριά exentions.


Και τώρα έσπευσε να εμπιστευτεί για πολλοστή φορά τα χέρια του διάσημου κομμωτή Chris Appleton (τον λατρεύουν πασίγνωστες σταρ όπως οι Jennifer Lopez, Dua Lipa κ.ά.) και απέκτησε ένα κοντό sleek καρέ κούρεμα.


Το συγκεκριμένο bob, με τη χωρίστρα στη μέση, το ολόισιο μαλλί και τη μαύρη ρίζα να φαίνεται στο icy blonde μαλλί, θεωρείται μεγάλο hair trend ενώ οι ειδικοί λένε πως θα γνωρίσει μεγάλες δόξες με το που θα μπει το φθινόπωρο, αφού είναι μια πολύ καλή λύση για να "ξεκουραστούν" τα μακριά μαλλιά, ή τα μαλλιά με extentions μετά από τη φθορά που παθαίνει η τρίχα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!