VIRAL

Η Φουρέιρα πραγματοποίησε την ευχή μιας 8χρονης και όλοι την επαινούν

Μια πολύ καλή πράξη έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα και κατάφερε να χαρίσει απέραντη χαρά σε ένα 8χρονο κοριτσάκι.

Η μικρή Ειρήνη, που έχει χάσει την όρασή της, είναι μεγάλη φαν της Ελένης Φουρέιρα και ξέρει όλα τα τραγούδια της.


Η 8χρονη έκανε μια ευχή να γνωρίσει από κοντά την τραγουδίστρια και να ερμηνεύσουν μαζί τραγούδια της και το Make a Wish σε συνεργασία με τη διάσημη τραγουδίστρια υλοποίησαν την ευχή της.


Η Ελένη βρέθηκε στο σπίτι της 8χρονης και η μικρή τρελάθηκε από τη χαρά της.


Το Make a Wish, δημοσίευσε στο Instagram πλάνα από αυτή την... έκπληξη, γράφοντας στη λεζάντα: « Η Ελένη έβαλε στοργικά στο χέρι της Ειρήνης το ένα πόνυ από την τούρτα της και κράτησε σφιχτά το άλλο κοντά στην καρδιά της. «Εγώ θα κρατήσω το ένα πόνυ και θα το ονομάσω Ειρήνη, εσύ κράτα το άλλο και ονόμασέ το Ελένη. Έτσι θα είμαστε κοντά από εδώ και πέρα!». Έμοιαζε σαν υπόσχεση… Σαν υπόσχεση ότι κι οι δύο δεν θα ξεχάσουν εκείνη την ημέρα.
Βέβαια, δεν είναι οι μόνες που δεν θα ξεχάσουν εκείνη την ημέρα. Δύο πράγματα δεν θα ξεχάσουμε κι εμείς ποτέ: Πρώτον, η Ειρήνη και η Ελένη προτιμούν να κυκλοφορούν ξυπόλητες και άνετες! Δεύτερον, η Σοφούλα, που είναι καθημερινά στο πλευρό της Ειρήνης, και το ξωτικό της νεράιδας απολύθηκαν και επαναπροσλήφθηκαν 5 φορές στην ίδια ημέρα!»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!