VIRAL

Ραγίζει καρδιές το στερνό αντίο του John Travolta στην Olivia Newton John

Το γύρο του κόσμου κάνει η θλιβερή είδηση του θανάτου της Olivia Newton John, της θρυλικής πρωταγωνίστριας του μιούζικαλ Grease, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Οι θαυμαστές της από ολόκληρο τον κόσμο, με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας μέσα από το προφίλ της στο facebook, ότι η σταρ, έφυγε από τη ζωή.

«Η Dame Olivia Newton-John (73 ετών) απεβίωσε ειρηνικά στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου.

Η Olivia υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για πάνω από 30 χρόνια μοιράζοντας το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού. Η θεραπευτική έμπνευση και η πρωτοποριακή εμπειρία της με τα φυτικά φάρμακα συνεχίζεται με το Ταμείο Olivia Newton-John Foundation, αφιερωμένο στην έρευνα φυτικής ιατρικής και καρκίνου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση για τον θάνατό της.

 

Το "αντίο" του John Travolta

Ο χολιγουντιανός αστέρας που συμπρωταγωνίστησε μαζί της στο Grease, στο ρόλο του Ντάνι, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της Olivia γράφοντας τα ακόλουθα γλυκά λόγια: «Αγαπημένη μου Olivia, έκανες τις ζωές όλων μας καλύτερες. Η επίδρασή σου ήταν απίστευτη. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα συναντηθούμε στην πορεία και θα είμαστε ξανά μαζί. Δικός σου, από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα και για πάντα. Ο Ντάνι σου, ο Τζον σου»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!