VIRAL

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για την ευθανασία στο γαϊδουράκι στη Ζίτσα

Σφοδρότατες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση κακοποίησης ενός γαϊδαράκου από τον Ανιδήμαρχο Ζίτσας στα Ιωάννινα, καθώς τελικά το άτυχο ζώο χρειάστηκε να υποβληθεί σε ευθανασία, καθώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν λίγες μέρες Αντιδήμαρχος της περιοχής Ζίτσας  των Ιωαννίνων, έσυρε με το αυτοκίνητό του ένα άτυχο γαϊδούρι, μπροστά στα μάτια κατοίκων ενός χωριού. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ήθελε να μεταφέρει το ζώο σε κτηνίατρο καθώς είχε τραυματιστεί από επίθεση άγριου ζώου. Το γαϊδουράκι, αφού έλαβε αρχικά περίθαλψη τελικά αποφασίστηκε πως έπρεπε να του γίνει ευθανασία.


Αυτή η κατάληξη του άτυχου ζώου, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη, ο οποίος έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook:  «Σήμερα άκουγα τη θλίψη των δημοσιογράφων για την ευθανασία του γαϊδαράκου. Τουλάχιστον ο γαϊδαράκος γλύτωσε από έναν βασανιστικό θάνατο και από μία βασανιστική ζωή που εμείς οι άνθρωποι απλόχερα χαρίζουμε χρόνια τώρα στα γλυκύτατα αυτά πλάσματα. Αυτό που ίσως είναι περισσότερο θλιβερό, με απόλυτα αλληγορική διάθεση και γραφή, είναι ότι οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος "γαϊδάρους"…».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!