VIRAL

Χαμός έγινε σε συναυλία του Snik στην Κατερίνη - Έπεσε "άγριο" ξύλο [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά, το όνομα του 'Ελληνα τράπερ Snik συνδέεται με το ξέσπασμα βίαιων επεισοδίων, καθώς σε συναυλία του στην Κατερίνη, καταγράφτηκαν εικόνες ντροπής με... άγριο ξύλο μεταξύ θεατών, αλλά και με τη συμμετοχή συνεργατών του τράπερ.

Θυμίζουμε πως τα βίαια επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στα φετινά MAD VMAs ανάμεσα στον Snik και τον Light και τους συνεργάτες τους, είχαν προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις, ενώ πρόσφατα ο τράπερ δέχτηκε δριμύτατη κριτική και για το βίντεο που ανέβασε στα social media, δείχνοντας πως ο ίδιος κάπνιζε μέσα στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. Και πλέον πολλοί κατακρίνουν τους τράπερς για τα λάθος πρότυπα που προκρίνουν.


Και τώρα, τα όσα έγιναν στην Κατερίνη, προκαλούν νέα σχόλια.


Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 31/8 ο Snik έκανε μια προγραμματισμένη εμφάνισή του σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνης και εκεί είδαμε ξαφνικά να ξεσπά... άγριος καβγάς, με θεατές και συνεργάτες του τράπερ να ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές και να διαλύουν τα πάντα γύρω τους.


Τα social media έχουν γεμίσει με βίντεο που ανέβασαν θεατές που κατέγραφαν τα απίστευτα σκηνικά βίας και αναρωτιούνται τί ακριβώς συνέβη.

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!