WOMEN'S GUIDE

H Penelope Cruz έλαμψε στη Βενετία αποθεώνοντας το trend των έντονων prints

Συνεχίζεται η παρέλαση αστέρων στο 79ο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και τώρα την παράσταση έκλεψε η 48χρονη χολιγουντιανή σταρ Penelope Cruz που έκανε δύο εμφανίσεις αποθεώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends της σεζόν αλλά και της προσεχούς χρονιάς: τα έντονα prints.

H διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία  L'immensità (το στόρι της ταινίας διαδραματίζεται στη Ρώμη των 70s) και την είδαμε αρχικά να εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό φόρεμα, με έντονα prints (ασπρόμαυρες καρό σημαίες αγώνων ταχύτητας) από τη resort κολεξιόν του Οίκου Chanel για το 2023, που θα είναι μια χρονιά όπου τα έντονα prints θα κυριαρχούν παντού!


Τα έντονα prints όμως και τα floral prints είναι στη μόδα και για τη νέα σεζόν φθινόπωρο - χειμώνα 22-23 και η σταρ, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στη Μόστρα, φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο μάξι φόρεμα, επίσης του Οίκου Chanel από την A/W 22 - 23 κολεξιόν, που όμως έχει πάνω του prints με μωβ φύλλα!


Την είδαμε δε να φοράει σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας, καθώς οι fashion experts αναφέρουν πως οι πεταλούδες αποτελούν τεράστια πηγή έμπνευσης τόσο στα prints όσο και σε όλα τα κοσμήματα και αξεσουάρ της σεζόν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!