VIRAL

H κόρη του Steve Jobs έκανε την πιο... αιχμηρή ανάρτηση για το νέο iPhone 14

H Apple, χθες Τετάρτη ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου iPhone 14, αλλά η υποδοχή του νέου μοντέλου του γνωστού κινητού τηλεφώνου ήταν μάλλον... χλιαρή. Ωστόσο την πιο... αιχμηρή ανάρτηση την έκανε η ίδια η κόρη του Steve Jobs.

H 24χρονη καλλονή Eve Jobs, είναι ένα από τα 4 παιδιά που απέκτησε ο αείμνηστος οραματιστής και μεγιστάνας της τεχνολογίας και η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με την ιππασία.


Η Eve, ωστόσο με ανάρτησή της σε story στο Instagram, φρόντισε να δείξει δημόσια πως δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου με το νέο iPhone 14.


Συγκεκριμένα, η 24χρονη ανέβασε ένα κλασικό meme, που δείχνει έναν κυριούλη να δείχνει όλο καμάρι το νέο ριγέ πουκάμισο που αγόρασε, ενώ φορά το ίδιο ακριβώς πουκάμισο, αφήνοντας να εννοηθεί πως το νέο iPhone δεν διαφέρει σημαντικά από τα προηγούμενα μοντέλα.


«Eγώ όταν αναβαθμίζω το iPhone 13 σε iPhone 14 μετά την ανακοίνωση της Apple» έγραψε η Eve στο story της και η αλήθεια είναι πως και οι περισσότεροι χρήστες των social media είχαν ανάλογες αντιδράσεις καθώς με την εξαίρεση αρκετών ενδιαφερόντων νέων χαρακτηριστικών, όπως πχ ο αισθητήρας αυτόματης ανίχνευσης αυτοκινητικού δυστυχήματος ή η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων εκτός δικτύου κινητής τηλεφωνίας, το iPhone 14 είναι επί της ουσίας απλά μία βελτιωμένη εκδοχή του προηγούμενου μοντέλου.

Μάλιστα το συγκεκριμένο meme που χρησιμοποίησε η Eve έχει γίνει ξανά viral στα social media καθώς πολλοί το χρησιμοποιούν για να σχολιάσουν το λανσάρισμα του iPhone14
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!