VIRAL

To twitter "χλευάζει" την μετά θάνατο συνάντηση των Νταϊάνα - Ελισάβετ στον παράδεισο

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε πρώτη είδηση και trend στα social media σε όλο τον κόσμο, καθώς η αείμνηστη μονάρχης, πραγματικά κατάφερε να γράψει ιστορία. Μαζί με το όνομα της Ελισάβετ όμως, έγινε ξανά trend η αείμνηστη Νταϊάνα, η πρώην σύζυγος του Καρόλου, που έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 31 Αυγούστου το 1997 στο Παρίσι.

Αναρίθμητοι χρήστες των social media, μετά την κατάκτηση του τίτλου του Βασιλιά, από τον Κάρολο, αλλά και τον τίτλο της "βασιλικής συντρόφου" από την Καμίλα, κατακλύζουν τα social media με αναρτήσεις όπου τονίζουν πως  θα ήθελαν βασίλισσα να γίνει η αείμνηστη Νταϊάνα.


Παράλληλα, αναρίθμητα memes τρολάρουν την... υποδοχή που θα κάνει η Νταϊάνα στην βασίλισσα Ελισάβετ στον... Άλλο Κόσμο.


Η αλήθεια είναι πως οι δυο γυναίκες είχαν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, με τη βασίλισσα Ελισάβετ να στηρίζει για χρόνια το γάμο της Νταϊάνα με το γιο της Κάρολο και να προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της νεαρής τότε πριγκίπισσας, όμως οι σχέσεις τους επιδεινώθηκαν μετά το διαζύγιο.


Λέγεται δε πως η βασίλισσα Ελισάβετ εξοργίστηκε όταν η Νταϊάνα, έκανε την περίφημη συνέντευξη στο BBC μιλώντας δημόσια για τα προβλήματα στο γάμο της με τον Κάρολο (αποκάλυψε δημόσια πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο  αναφερόμενη προφανώς στην Καμίλα) και εκφράζοντας τη δική της επιθυμία να γίνει «βασίλισσα των καρδιών των ανθρώπων».


Μετά το τροχαίο, ο θρήνος για την Νταιάνα ήταν μεγάλος, αλλά η άρνηση της βασίλισσας Ελισάβετ να επιστρέψει στο Λονδίνο και να τιμήσει επίσημα την μνήμη της Νταϊάνα (η μονάρχης τηρούσε αυστηρά το πρωτόκολλο, καθώς η Νταϊάνα δεν ήταν πλέον σύζυγος του διαδόχου του θρόνου) προκάλεσε ακόμα και τριγμούς στο θεσμό της μοναρχίας στη χώρα.


Το θέμα τότε λύθηκε όταν με παραίνεση του Βρετανού πρωθυπουργού η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε τηλεοπτικό διάγγελμα για το θάνατο της Νταϊάνα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!