ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 11Σεπτέμβρίου 2022

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού σου δίνει ενέργεια ανοίγοντας το μυαλό σου σε πιθανότητες. 

Κριός
Νιώθεις πιο εξωστρεφής και περιπετειώδης σήμερα. Η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο σου και επιθυμείς μια ισχυρότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού ενθαρρύνει νέες προσεγγίσεις στην εργασία και τη δημιουργία ή τη διαχείριση χρημάτων. Η επίλυση προβλημάτων σου γίνεται εύκολα σήμερα, καθώς βλέπεις τα πρακτικά ζητήματα από νέα οπτική. Μια λύση μπορεί να έρθει σε σένα φαινομενικά απροσδόκητα αν και πιθανότατα σε έχει ξανασυναντήσει στο παρελθόν.

 

Ταύρος
Ενώ ήταν μια πλούσια συναισθηματικά περίοδος για σένα μετά τη χθεσινή Πανσέληνο, μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού φέρνει μια αναζωογονητική απόσπαση. Ο Ήλιος στον ηλιακό 5ο οίκο σου προκαλεί δημιουργικά, ρομαντικά και εκφραστικά συναισθήματα. Με την αρμονία του με τον Ουρανό στο ζώδιο σου εκπέμπεις θετικότητα. Θα μπορούσες να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τους άλλους και τα έργα σου, καθώς κοιτάς την πρόοδο και τη βελτίωση. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική κι αυτό ευνοεί την ερωτική σου ζωή.

 

Δίδυμοι
Τα συναισθήματα είναι δύσκολο να συγκρατηθούν με την ενέργεια της χθεσινής Πανσελήνου. Σήμερα ένα τρίγωνο Ήλιου Ουρανού σε συγκινεί περισσότερο, αλλά τώρα με περισσότερη αποστασιοποίηση και επιθυμία να πειραματιστείς ή να προσεγγίσεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά. Μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη αλλαγή ρυθμού και εξετάζεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι. Απολαμβάνεις ένα πνεύμα προόδου κι αυτό ανεβάζει την ψυχολογία σου.

 

Καρκίνος
Ενώ τα συναισθήματα τείνουν να φουντώνουν με τη χθεσινή Πανσέληνο, η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού μπορεί να σε αποσπάσει αρκετά ώστε να είναι ευχάριστη και να είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Οι αλληλεπιδράσεις είναι προοδευτικές, ενθουσιώδεις και ζωηρές. Οι ευκαιρίες μπορεί να προέρχονται από ή μέσω φίλων και επικοινωνιών. Είσαι πρόθυμη να διασκεδάσεις με ασυνήθιστες ιδέες και η εξερεύνηση διαφορετικών τρόπων σχέσης και επικοινωνίας είναι ικανοποιητική.

 

Λέων
Η χθεσινή Πανσέληνος σου υπενθύμισε να ολοκληρώσεις τη ζωή σου λαμβάνοντας υπόψη τις συναισθηματικές ανάγκες σου. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού σε διευκολύνει στο να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να σκεφτείς πρωτοπόρα όσον αφορά στα οικονομικά και την εργασία. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από περιοριστικές συνθήκες οδηγώντας σε τελικά σε περισσότερη ελευθερία. Το παιχνίδι του έρωτα σε συναρπάζει καθώς μπορείς να αποβάλλεις ταμπού και προκαταλήψεις.

 

Παρθένος
Μετά τη χθεσινή Πανσέληνο αποκτάς μια νέα προοπτική για τη ζωή και τις σχέσεις σου. Ωστόσο αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αντλήσεις το θάρρος να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου χωρίς να αποξενώνεσαι από τους άλλους. Η πρωτοτυπία και η μοναδική προοπτική σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι ασυνήθιστες δραστηριότητες τείνουν να αποδίδουν καλύτερα αυτήν τη στιγμή και μπορεί να μάθεις κάτι ισχυρό, αφού τις ξεκινήσεις. Μπορείς επίσης να λύσεις προβλήματα -είτε δικά σου, είτε των άλλων.

 

Ζυγός
Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού σου δίνει ενέργεια ανοίγοντας το μυαλό σου σε πιθανότητες. Αυτό είναι το κίνητρο σου κυρίως στην προσωπική σου ζωή με τον Ήλιο και τον Ουρανό να διέρχονται από τους κρυφούς τομείς του ηλιακού σου χάρτη. Θα μπορούσε να αισθάνεσαι πολύ χαρούμενη για τις ανακαλύψεις σου, καθώς μερικές φορές αναδύονται εκπληκτικά συναισθήματα από βαθιά μέσα σου. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι έντονα ότι τώρα είναι η ώρα να κάνεις σημαντικές συναισθηματικές ή πνευματικές αλλαγές.

 

Σκορπιός
Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε προσκαλεί να είσαι ανοιχτή σε πιθανότητες και να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι με τον σύντροφο ή με κάποιο φίλο. Εκπλήξεις ή αλλαγές μπορεί να προκύψουν τώρα στις σχέσεις σου και μπορεί να σε κάνουν να σκεφτείς με νέους τρόπους. Απολαμβάνεις την πρόοδο σε ένα έργο σου. Μπορεί ωστόσο να αισθάνεσαι και λίγο ανήσυχη με το να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου. Οι φθαρμένες συμπεριφορές πρέπει να φύγουν και τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα να σου βγουν σε καλό.

 

Τοξότης
Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού ενθαρρύνει καινοτόμες ιδέες ή μεθόδους. Η απόκτηση κάποιας συναισθηματικής αποστασιοποίησης σε βοηθά να ξεπεράσεις τους περιορισμούς του παρελθόντος και να απελευθερωθείς, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν ασχοληθείς με συγκεκριμένα θέματα του παρελθόντος. Μπορεί να προκύψουν εξελίξεις στην επαγγελματική σου πορεία ή σε ένα έργο εργασίας και υπάρχει μια πραγματική αίσθηση προόδου.

 

Αιγόκερος
Τώρα πιέζεσαι για μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ των πραγμάτων που πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις τη ζωή σου σε τάξη και εκείνων που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και σε απομακρύνουν από την καθημερινότητα. Σήμερα ένα τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε ενθαρρύνει να έχεις έμπνευση και απολαμβάνεις τη σύνδεση με ανθρώπους μέσω διαφορετικών πεποιθήσεων ή ενδιαφερόντων. Έχεις τη διάθεση να μάθεις, να διδάξεις ή να διευρύνεις την κατανόηση σου για ένα θέμα.

 

Υδροχόος
Μπορεί να γνωρίζεις περισσότερο την κατάσταση ή τους πόρους σου και οι ιδέες για βελτίωση είναι εξαιρετικές. Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να συντονιστείς με τα κίνητρα και τις επιθυμίες σου. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για να διορθώσεις τα πράγματα με χρήματα ή με τη βαθύτερη δυναμική σε μια σχέση. Ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και η επίλυση προβλημάτων για συναισθηματικά ή οικιακά θέματα είναι στο επίκεντρο και μάλιστα με θετικό τρόπο.

 

Ιχθείς
Μετά από μια Πανσέληνο και μάλιστα στο ζώδιο σου μόλις χθες, τα συναισθήματα σου έχουν ενισχυθεί. Το να γνωρίζεις τι υπάρχει στην καρδιά σου είναι ενδυνάμωση ακόμη κι αν δεν έχεις ακόμα ένα σχέδιο για να επιδιώξεις αυτό που θέλεις. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου είναι αισιόδοξη και στραμμένη προς το μέλλον. Μπορεί να υπάρξει πρόοδος σε ένα έργο συνεργασίας ή επικοινωνίας. Είναι πιθανό να ανοιχτείς και να ενθαρρύνεις ακόμα και τους άλλους να οδηγηθούν σε θετικές αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!