WOMEN'S GUIDE

ΕΜΜΥs: Τα αξεσουάρ μαλλιών είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί [εικόνες]

Οι σταρ του Χόλιγουντ φόρεσαν τα καλά τους για την 74η τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων ΕΜΜΥ, που φέτος, μετά από χρόνια ανέκτησε την αίγλη του παρελθόντος και στο κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς είδαμε πολλές celebrities να τιμούν το μεγάλο hair trend που θέλει τα αξεσουάρ μαλλιών να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη σεζόν.

Τα λαμπερά αξεσουάρ (τσιμπιδάκια με στρας ακόμα και με αληθινά πετράδια) classy στέκες και κορδέλες, αλλά και περίτεχνα χτενίσματα διακοσμημένα με λαμπερά στοιχεία αποτελούν μεγάλα hair trends και μερικές σταρ τα τίμησαν δεόντως.


Έτσι είδαμε τη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς Zendaya (η 26χρονη σταρ του Euphoria απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά βραβείο) να φορά μια υπέροχη μαύρη σατέν κορδέλα έχοντας πολύ όγκο στο χτένισμά της.


Όγκο στο χτένισμα της που απέπνεε ρετρό αέρα παλιού Χόλιγουντ, είχε και η Elle Fanning που πρόσθεσε και ένα λαμπερό τσιμπιδάκι-φιογκάκι στο hair look της.


Η Sheryl Lee Ralph πάλι εμφανίστηκε με μια θεαματική κοτσίδα με τα μαλλιά της να είναι διακοσμημένα με αμέτρητα λαμπερά κρυσταλλάκια σε διάφορα μεγέθη.


Τέλος και η σταρ της τηλεοπτικής σειράς "Το παιχνίδι του καλαμαριού" (Squid Game) επέλεξε να διακοσμήσει το υπέροχο καρέ χτένισμά της με τη χωρίστρα στη μέση, τοποθετώντας στην κορυφή της κεφαλής ένας ροζ - χρυσό λαμπερό τσιμπιδάκι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!