VIRAL

Η νέα σειρά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έγινε top trend στο twitter

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι Κοιμάσαι" με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο και ο ενθουσιασμός που προκάλεσε στους τηλεθεατές ήταν τέτοιος που σήμερα βρέθηκε στην κορυφή των trends του ελληνικού twitter αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Μάλιστα πολλοί σχολίασαν πως ακόμα και ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος, θα δανείζονταν την κλασική του ατάκα "τί έγινε ρε παιδιά;" από τους "Απαράδεκτους" για να περιγράψει τον χαμό που προκάλεσε η νέα σειρά στο twitter.


Η σειρά ασχολείται με θέματα όπως η ενδοσχολική βία, το bullying αλλά και με ένα αστυνομικό μυστήριο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδύεται τον Νικόλα, έναν καθηγητή σε ένα Λύκειο το οποίο χαρακτηρίζεται από τις παραβατικές συμπεριφορές των μαθητών του. Το περιθώριο θα το πολεμήσει με ποικίλους τρόπους, θα γίνει προστάτης των αδύναμων στο bullying μαθητών, αλλά θα δει παράλληλα και την ζωή του να παίρνει μία περίεργη τροπή με την δολοφονία της συζύγου του και τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του. Η γνωριμία του και η περιστασιακή του σχέση με την μητέρα ενός μαθητή του,  την οποία υποδύεται η Έμιλυ Κολιανδρή, δημιουργεί πολύ περισσότερα προβλήματα. Την μόνη συμπαράσταση θα την βρει από τη αστυνομικό (την υποδύεται η Λένα Κοτσαηλίδου, η οποία υπήρξε και σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου για μία δεκαετία) που ερευνά την υπόθεση. 

Οι χρήστες του twitter φάνηκαν να ενθουσιάστηκαν τόσο με το σενάριο, όσο και με τις ερμηνείες και πλέκουν το εγκώμιο της νέας σειράς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!