ΖΩΔΙΑ

Την Παρασκευή 16/9 το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα επηρεάσει πολύ 4 ζώδια

Στις 16/09/2022 οι αιώνιοι εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, θα συναντηθούν σε μια όψη τετραγώνου που θα φέρει έντονα πάθη αλλά και συγκρούσει και ισχυρούς κραδασμούς στην προσωπική <ωή όλων των ζωδίων και ειδικά σε 4 ζώδια.

Η αστρολόγος Άση Μπίλιου, σε άρθρο της στο asibiliou.gr εξηγεί εκτενώς πόσο σημαντική είναι αυτή η αστρολογική όψη για τις διαπροσωπικές σχέσεις και τονίζει πως θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 12η έως τη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

 

 Δείτε αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι εδώ για να δημιουργήσει εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις μέσα στις σχέσεις σας και την οικογενειακή σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν σε σύγκρουση τα θέλω σας με τις επιθυμίες των αγαπημένων σας ανθρώπων ή να αντιμετωπίσετε παράπονα που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και εκνευρισμό. Άλλωστε, με τον Άρη τις τελευταίες εβδομάδες στο ζώδιο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσκολεύεστε να βρείτε την ηρεμία σας και συμβαίνουν καταστάσεις που δοκιμάζουν τα νευρά και τις αντοχές σας. Το κλίμα λοιπόν είναι τεταμένο και οι συμπεριφορές των άλλων θα σας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα, ενώ αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και σε ρήξεις. Προσπαθήστε λοιπόν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν αποκλείεται βέβαια κάποιοι από εσάς να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να αναζωπυρώσετε τη σχέση με το ταίρι σας ή να αναθερμάνετε τη φλόγα με ένα άτομο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο με τον Άρη από τους Διδύμους θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας κάνει ακαταμάχητους, με αποτέλεσμα να μαγνητίσετε τους πάντες και να κατακτήσετε εύκολα εκείνον/η που επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να ενδώσετε σε ένα ερωτικό ειδύλλιο χωρίς να το σκεφτείτε πολύ, αφού αυτό που έχετε ανάγκη είναι να νιώσετε επιθυμητοί και να πάρετε επιβεβαίωση. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν και μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να σκεφτείτε όσο πιο λογικά γίνεται, να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να επενδύσετε μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά. Μην αναλώνεστε λοιπόν σε σχέσεις που σας προσφέρουν μια προσωρινή σαρκική ευχαρίστηση, αλλά δεν σας οδηγούν πουθενά. Λειτουργήστε με περισσότερη αυτοσυγκράτηση και κυρίως μην προσπαθήσετε τώρα να επιλύσετε τα προβλήματα που σας βασανίζουν καιρό, γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας φέρει αντιμέτωπους με νεύρα και ανταγωνιστική διάθεση από τον σύντροφο σας ή από άτομα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτές τις ημέρες θα έρθουν στην επιφάνεια οι δυσκολίες των σχέσεων σας και είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους, ειδικά εάν δεν κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Ο εγωισμός, η αγένεια και η έλλειψη τακτ μπορεί να εξωθήσει τις καταστάσεις στα άκρα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα μπορεί οι άλλοι να έχουν υψηλές απαιτήσεις από εσάς και όλο αυτό να σας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να μην καταπνίξετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και να βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω σας και κυρίως να εκφράσετε με ειλικρίνεια στους άλλους αυτά που νιώθετε. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε, αρκεί να είστε συγκροτημένοι, να έχετε σχέδιο και να μην δράσετε εντελώς παρορμητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη έρχεται για να ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να σας δημιουργήσει αναστάτωση μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο καθένας θέλει να γίνει το δικό του και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού θα προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αυτή την όψη για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και γενικώς να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι. Μπορεί λοιπόν να μην είναι η ιδανική στιγμή για να επιλύσετε προβλήματα ή για να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, όμως μπορείτε να βάλετε περισσότερο πάθος στην καθημερινότητα σας και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας ανανεώσει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!