WOMEN'S GUIDE

H Kate Middleton παραδίδει και μαθήματα... πένθιμου στυλ [εικόνες]

Η Kate Middleton αυτές τις μέρες φορά μόνο μαύρα, όπως επιβάλλει το Πρωτόκολλο για τις διαδικασίες που θα γίνουν μέχρι τη κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, την προσεχή Δευτέρα, αλλά ακόμη και ενώ είναι ντυμένη πένθιμα, όλοι συμφωνούν πως συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα στυλ, ενώ με το δικό της τρόπο τιμά και την αείμνηστη βασίλισσα και την αείμνηστη πεθερά της Diana.

Η Kate αρχικά απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για το κομψό στυλ της όταν την είδαμε στην υποδοχή της σορού της Ελισάβετ στο Λονδίνο.


Για την περίσταση η Kate, φόρεσε ένα μεσάτο Catherine Walker παλτό, με κουμπάκια (έχει ακριβώς το ίδιο σε μπεζ) ένα Mulberry τσαντάκι clutch, Gianvito Rossi  κλασικές γόβες και ένα Jjane Taylor καπέλο pillbox με βέλο!


Τα δε κοσμήματά της ήταν φόρος τιμής τόσο στη βασίλισσα όσο και στην αείμνηστη Diana.


Χθες Πέμπτη, η Kate και ο σύζυγός της πραγματοποίησαν νέα επίσημη δημόσια εμφάνιση εν μέσω πένθους, καθώς επισκέφτηκαν το Sardingham, την οικία της βασίλισσας στο Norfolk, για να δουν τα λουλούδια που άφησε το πλήθος και η Kate απέσπασε νέα διθυραμβικά σχόλια για το στυλ της.


Φόρεσε και πάλι ένα Catherine Walker παλτό, αλλά αυτή τη φορά σε πιο loose γραμμή, και το συνδύασε με αμάνικο φόρεμα Alexander McQueen και Grace Han τσάντα συνεχίζοντας έτσι να δείχνει πως προτιμά τα βρετανικά brands, ενώ φόρεσε ξανά τις ίδιες μαύρες γόβες.


Επίσης φρόντισε να φορέσει πιο διακριτικά κοσμήματα και περιορίστηκε στο να φορέσει έναν σταυρό και τα μικρά μαργαριταρένια σκουλαρίκια που λάτρευε και η αείμνηστη Ελισάβετ.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!