WOMEN'S GUIDE

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε κατάξανθη με πολύ κοντά μαλλιά και δείχνει αγνώριστη

Πολλές γυναίκες συνηθίζουν στις αρχές του φθινοπώρου να ανανεώνουν το hair look τους, αλλά η αλλαγή που έκανε το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor Κάτια Ταραμπάνκο, είναι άκρως θεαματική.

Η Κάτια, ήταν μια από τους αναρίθμητους celebrities που βρέθηκαν χθες βράδυ στο πάρτι που έγινε στην Αθήνα για τα 25 χρόνια του fashion TV και όλοι έμειναν άφωνοι με το πόσο... αγνώριστη έγινε.


Το μοντέλο έχει πλέον κατάξανθα και κοντά μαλλιά. ένα κούρεμα που αποτελεί μεγάλο fashion trend.


H ίδια είπε: «Είναι κοντά στα δυο χρόνια που παρακαλάω τον μάνατζέρ μου να αλλάξω τα μαλλιά μου. Πήγα στο Παρίσι σε ένα καταπληκτικό fashion hair show που συμμετείχα και τα κόψαμε! Στη ζωή μου έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Τώρα είμαι μόνη μου. Ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικό. Δεν είναι μόνο ένα, αλλά δεν θέλω να πω πολλά πράγματα».


Πράγματι η Κάτια μέσω Instagram μας είχε δείξει πως βρέθηκε στο Παρίσι και έκοψε τα μαλλιά της και μάλιστα πριν μόλις λίγα 24ωρα πόζαρε με πορτοκαλί-ροζ-φούξια μαλλιά!

«Enjoy the process. Trust your team. Make memories. Live, Laugh and go on . Θα ξανά μακρύνουν» έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε από τη Γαλλία λίγες μόνο ώρες πριν τη δούμε... κατάξανθη

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!