ΖΩΔΙΑ

Στις 26 Σεπτεμβρίου 4 ζώδια θα κληθούν να κάνουν νέα ξεκινήματα στη ζωή

Μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται προς τα τέλη του μήνα και αυτό το νέο φεγγάρι, σύμφωνα με τους αστρολόγους, θα σημάνει την έναρξη νέων κύκλων σε διάφορους τομείς της ζωής όλων των ζωδίων, αλλά θα επηρεάσει πολύ έντονα 4 από αυτά.

Σύμφωνα με την Άση Μπίλιου, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, που θα γίνει στις 26/9  επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη  0η  έως την 5η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και σε ποιους τομείς θα έχουν εξελίξεις

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στο ζώδιο σας και τρίγωνο με τον κυβερνήτης σας Άρη και σας γεμίζει με αισιοδοξία και θάρρος για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μπορεί να παρουσιάσουν νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Όμως όσο και αν ενθουσιαστείτε, όσο και αν πιστεύετε ότι πιάσατε τον πρώτο αριθμό του λαχείου, μην επιτρέψετε στη ματαιοδοξία και την παρόρμηση σας να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί και ο Δίας στο ζώδιο σας σάς φουσκώνει τα μυαλά, οπότε πάρτε τον χρόνο σας και τις σωστές διαβεβαιώσεις πριν προχωρήσετε στο οποιοδήποτε βήμα σας. Με λίγα λόγια, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε πρόκειται για νέα συνεργασία, μην ονειροβατείτε διότι τώρα η κρίση σας δεν δουλεύει σωστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάτι, απλώς τις δεσμευτικές αποφάσεις σας καλύτερα να τις πάρετε μετά τις 2 Οκτωβρίου που τα δεδομένα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Επίσης, μπορεί τώρα να έχετε συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και ίσως έρθουν στην επιφάνεια δυσαρέσκειες και παθογένειες του παρελθόντος σε σχέσεις και συνεργασίες. Επειδή θα αισθάνεστε ισχυροί, μπορεί να ρίξετε το «φαρμάκι» σας με μεγαλύτερη ευκολία, όμως πριν ανοίξετε το στόμα σας και εκτοξεύσετε τις κατηγορίες σας, καλό είναι να κάνετε και την αυτοκριτική σας. Αν αποφασίσετε να φύγετε από κάπου δεν χρειάζεται να το κάνετε με άσχημο και αγενή τρόπο. Επειδή έχουμε και ανάδρομο Ερμή οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα είναι πολλές και αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και λειτουργήσετε παρορμητικά, όπως πάντα, τότε θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μην ξεκινάτε μάχες, πάρτε τον χρόνο σας και χρησιμοποιήσετε το χιούμορ σας για να αποσυμπιέζετε τις καταστάσεις και μην βιάζεστε, διότι το μόνο που θα σώσει την παρτίδα είναι η διπλωματία και η ψυχραιμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κυβερνά το ζώδιο σας και κάθε φάση της σας επηρεάζει πολύ και βγάζει τις ευαισθησίες σας στην επιφάνεια. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δείξει εξελίξεις στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο και θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητάτε την ασφάλεια σας, να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε αλλαγές ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις. Άλλοι μπορεί να ψάχνετε σπίτι και να αποφασίσετε μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και να προκύψουν κάποιες αγοροπωλησίες. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Μπορεί από την άλλη να θελήσετε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί με μέλη της οικογένειας σας, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους αν υπήρξαν κάποια θέματα μεταξύ σας, όμως κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Παίζει όμως και το σενάριο να έχετε εξελίξεις και αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας και να αγχωθείτε. Όμως, επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Δία, μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κινήσεις που να σας βάλουν σε μπελάδες. Προσπαθήστε να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις και να ακούτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν όταν προσπαθούν να σας βάλουν ένα φρένο. Τα νέα ξεκινήματα σας και τα ξεκαθαρίσματα σας προγραμματίστε τα αν μπορείτε μετά τις 2/10 με ορθόδρομο Ερμή, αλλά αν πρέπει να γίνουν νωρίτερα μην απογοητεύεστε. Απλά να θυμάστε πως ό,τι ξεκινά με ανάδρομο Ερμή μπορεί να τροποποιηθεί στη συνέχεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 26/9 αυξάνει την αισιοδοξία σας και σας γεμίζει με θάρρος για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία σας. Αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη και θα γίνει σε ένα πολύ εσωτερικό επίπεδο, καθώς την ημέρα της Νέας Σελήνης ο ανάδρομος Ερμής και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι σε σύνοδο στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ίσως σας πιάσουν λίγο οι κλειστές σας. Θα αρχίσετε λοιπόν να αναλογίζεστε το παρελθόν, τις αποφάσεις που πήρατε και τις επιλογές σας και θα περάσετε από τεστ τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Είστε χαρούμενοι από τις σχέσεις σας, από τη δουλειά σας, από τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, από τα όρια που βάζετε και από τις υποχωρήσεις που κάνετε; Μήπως οι ανασφάλειες σας έχουν πάρει το τιμόνι της ζωής σας και αφήνετε στους άλλους να κάνουν κουμάντο; Υπάρχει κάτι θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους; Αυτά θα σκέφτεστε, θα προβληματίζεστε και θα προσπαθείτε να βρείτε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε εσείς καλά και όχι οι άλλοι. Ετοιμαστείτε λοιπόν να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εσάς, εστιάστε στα πράγματα που θέλετε να πετύχετε και αφήστε τις προσδοκίες των άλλων και κοιτάξτε τις δικές σας. Απλώς μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε σκεφτείτε καλά τι θέλετε και μετά τις 2/10 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία πάρτε τις αποφάσεις σας, καθώς τότε θα έχετε πιο ξεκάθαρη κρίση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό πυροδοτεί τις φιλοδοξίες σας, αφού επηρεάζει τον 10ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά στη φήμη, στην εξουσία, στη δημόσια εικόνα σας και το θέμα που σας καίει αυτή την περίοδο είναι η καριέρα και η επαγγελματική σας καταξίωση. Είστε εκεί που θέλετε, απολαμβάνετε τη δουλειά που έχετε επιλέξει ή πάτε στην εργασία σας και σας πιάνει κατάθλιψη; Το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε για να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Όμως όσο και αν θέλετε να κάνετε κινήσεις και να βγείτε μπροστά, υπάρχει κάτι που σας τραβάει προς τα πίσω και σας καθηλώνει. Αυτό το κάτι είναι δικό σας, κάτι εσωτερικό, που λειτουργεί υπόγεια στο μυαλό σας και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Ίσως είναι κάποιες ανασφάλειες που πηγάζουν από λάθη του παρελθόντος, ίσως επιστρέφουν άτομα και καταστάσεις από τα παλιά και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τι να επιλέξετε και πώς να αντιδράσετε. Βλέπετε ο ανάδρομος Ερμής τα κάνει αυτά. Όμως εσείς μην πτοήστε. Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη σωστή εικόνα και τελικά να βρείτε τι πρέπει να αλλάξετε και πώς να μεταμορφώσετε στη ζωή σας, προκειμένου να οδηγηθείτε στην επιτυχία που τόσο επιθυμείτε. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια ευκαιρία επαγγελματική. Δεν χρειάζεται όμως πίεση και βιασύνη για να πάρετε εδώ και τώρα τις αποφάσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να συγκεκριμενοποιήσετε πού θέλετε να φτάσετε και ποιο είναι το όραμα σας προσεκτικά και μεθοδικά και αν μπορείτε να ανακοινώστε τις αποφάσεις σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα σας μετά τις 2/10 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Ακόμη, θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας να είστε ματαιόδοξοι, διότι η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Δία μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε ή να προβάλλετε μια εικόνα που δεν σας εκφράζει πραγματικά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!