VIRAL

Έξαλλος έγινε ο Καπουτζίδης με τα fake news πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής

Χαμός έγινε τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό twitter, καθώς έγινε ευρύτατη διασπορά της ψευδούς είδησης πως ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, σκόπευε να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές και να πολιτευτεί με τη ΝΔ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, με μια σειρά από stories που ανέβασε στο Instagram φρόντισε να δώσει αποστομωτικές απαντήσεις σε όσα γράφτηκαν και μάλιστα φανέρωσε πως για ώρες δεν είχε ιδέα για το τί είχε συμβεί.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ψευδή είδηση προκάλεσε αναρίθμητα tweets, πολλά εκ των οποίων κατέκριναν τον Καπουτζίδη, για τις πολιτικές επιλογές του και του... χρέωναν ακόμα και πως έτσι στηρίζει όσους "αθωώνουν" τον Λιγνάδη, κάνουν... υποκλοπές κ.λπ.
 

Ο  ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης διευκρίνισε ότι «έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανένα κόμμα. Τι δεν καταλαβαίνετε;» Συμπληρώνοντας εμφατικά ότι «ανήκω στις γάτες μου. Πουθενά αλλού». Και, τέλος, όταν στην αντίληψη του Καπουτζίδη υπέπεσε η έκταση του ντόρου γύρω από την επινοημένη υποψηφιότητά του, με νέο Insta story και με τα ίδια λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο, απεφάνθη «εν τω μεταξύ, επειδή είχα πρόβα μέχρι αργά, τώρα κατάλαβα τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα social media, δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να βρίσεις».

Τα τρία stories του Καπουτζίδη, έγιναν με τη σειρά τους viral στο twitter

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!